Σπηλιώτη: Βραδιά μνήμης για την ηθοποιό που «έσβησε» στο Μάτι

Θλίψη για το φωτεινό κορίτσι του θεάτρου

Το όνομα της Χρύσας Σπηλιώτη και του συζύγου της, Δημήτρη Τουρναβίτη ήταν στη λίστα με τα θύματα που έχασαν τη ζωή τους τόσο άδικα, το περασμένο καλοκαίρι, στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Δείτε εδώ ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Φίλοι και συνάδελφοι δεν την ξέχασαν και διοργάνωσαν μια βραδιά αφιερωμένη στη ζωή της. Το βράδυ της Δευτέρας, συγγενείς της αξέχαστης ηθοποιού αλλά και φίλοι της βρέθηκαν στο θέατρο «Γκλόρια» για να τιμήσουν τη μνήμη της.

Εκεί ήταν και η κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», όπου συνάντησε ανθρώπους του θεάτρου και της τηλεόρασης.

«Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Είναι τόσο οδυνηρό το θέμα. Ήταν ένα ξεχωριστό πλάσμα. Τι να πει κανείς γι’ αυτή την κοπέλα», είπε φανερά συγκινημένη η Ξένια Καλογεροπούλου.

«Ήταν ένα «χρυσό» κορίτσι. Προικισμένο και όλο φως. Είναι απώλεια για εμάς και φυσικά για το θέατρο. Ήταν ένα πρόσωπο που αγαπούσαν όλοι οι συνάδελφοι. Μας λείπε η Χρύσα», πρόσθεσε η Ελένη Ερήμου.

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που έδωσαν το ''παρών'' ήταν οι: Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Θοδωρής Γκόνης, Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, Κόρα Καρβούνη, Κώστας Αρζόγλου, Λυδία Κονιόρδου, Υβόννη Μαλτέζου, Κώστας Φαλελάκης, Φιλίτσα Καλογεράκου, Γιάννης Ζαραφωνίτης, κ.α.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top