Josephine: Μας αποκαλύπτει το κρυφό της ταλέντο!

Δεν είναι μόνο sexy pop star...

Η Josephine Wendel είναι σίγουρα μία από τις πιο sexy Ελληνίδες τραγουδίστριες που έχουν ξεχωρίσει όχι μόνο για την εξωτερική τους εμφάνιση αλλά και τη φωνή τους. Η όμορφη ξανθιά αυτή τη σεζόν εμφανίζεται στο «Κέντρο Αθηνών» στο πλευρό του Νίκου Οικονομόπουλου ξεσηκώνοντας κάθε βράδυ τον αντρικό πληθυσμό που παρακολουθεί το πρόγραμμα.

Είναι λάτρης των social media και μοιράζεται με τους followers της στο Instagram διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Το απόγευμα της Παρασκευής μας αποκάλυψε ένα… κρυφό της ταλέντο! Ανάμεσα στα πράγματα που αγαπά εκτός απ’ το τραγούδι και τη γυμναστική είναι και η μαγειρική!

Η Josephine λατρεύει να φτιάχνει μόνη της τα γεύματά της και αυτό γιατί πρώτον προσέχει τη διατροφή της και δεύτερον γιατί της αρέσει πολύ να μαγειρεύει και να δείχνει στους followers της τις δημιουργίες της! Έτσι λοιπόν, το απόγευμα της Παρασκευής, η Josephine μετά την εξουθενωτική (για εμάς σίγουρα!) γυμναστική της, έφτιαξε ένα λαχταριστό carrot cake και εμείς το λιγουρευτήκαμε!


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top