Ζενεβιέβ-Καγιά-Ιωαννίδου μιλούν στο STAR για τον σκληρό κόσμο της μόδας

Σύμφωνα με τους ειδικούς όλοι μας είμαστε εν δυνάμει μοντέλα

Καριέρα μοντέλου ονειρεύονται πολλά παιδιά στον κόσμο. Τα reality μόδας τους ανοίγουν δρόμους, αλλά όπως θα δείτε στην έρευνα της Άννας Σταματιάδου, οι θυσίες και οι απαιτήσεις για την κορυφή είναι μεγάλες!

Την Εύη Ιωαννίδου τη γνωρίσαμε μέσα από το Greece's Next Top Model. Με ύψος 1,80 και αρχαιοελληνική ομορφιά, έφτασε πολύ κοντά στη νίκη. Δεν ήπιε νερό, κατάφερε όμως χάρη στο πείσμα της να ξεχωρίσει… 

«Όσον αφορά το GNTM με βοήθησε πολύ γιατί κατάλαβα πως πατώ στα πόδια μου γίνομαι καλύτερη επαγγελματίας… Τα τηλέφωνα χτυπάνε αρκετά και είναι πολύ ωραίο αυτό. Ταυτίζονται πολλά κοριτσάκια έρχονται με ρωτάνε….» είπε στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR και την Άννα Σταματιάδου!

Στον χώρο της μόδας η απόρριψη είναι στα πλαίσια του επαγγέλματος. Όσο κι αν ακούγεται απίθανο η βραζιλιάνα καλλονή Ζιζέλ είχε βιώσει την απόρριψη πάνω από 40 φορές. Τελικά τους διέψευσε όλους, μπήκε στη λίστα τους Forbes και σήμερα είναι αυτό που όλοι γνωρίζουμε….  

«Αν δεν έχεις γερό στομάχι και ατσάλινο χαρακτήρα δεν μπορείς να την κάνεις αυτή την δουλειά γιατί όλες οι περιπτώσεις που ακούμε για ψυχολογικές μεταπτώσεις και για ανορεξία είναι για κορίτσια που δεν έχουν αντέξει τον σκληρό πρόσωπο αυτής της δουλειάς» είπε η Βίκυ Καγιά.

Σύμφωνα με τους ειδικούς πάντως, όλοι μας είμαστε εν δυνάμει μοντέλα.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρή, creative director είπε «Στη δύση ο κόσμος θέλει να δει όλα τα χρώματα όλες τις απόψεις τις ηλικίες. Η μόδα σιγά σιγά έχει μπει σε διαδικασία να ανοίξει, δεν με ενδιαφέρει ποιος είσαι, τι είσαι, αλλά όταν θα έρθεις για φωτογράφηση να ακούς τον φωτογράφο και εμένα για να μου δώσεις το καλύτερο αποτέλεσμα». 

 

 

 

 


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top