Η Μαντώ Γαστεράτου "λιώνει" για τον άντρα της: "Με έχεις αιχμαλωτίσει"

Η δημόσια εξομολόγηση για το σύζυγό της

Είναι παντρεμένη εδώ και περίπου 4 μήνες. Αλλά για την περίπτωση της Μαντούς Γαστεράτου ο γάμος όχι μόνο δε σκοτώνει τον έρωτα, αλλά τον... φουντώνει!

Η παρουσιάστρια έδειξε για ακόμα μια φορά ότι είναι τρελά ερωτευμένη με τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη μέσα από μια δημόσια εξομολόγηση που έκανε στα social media.

Εκεί αναφέρθηκε στον άντρα της ζωής της και μίλησε για όλα όσα θέλει, θαυμάζει και ελπίζει να ζει με τον άντρα της. 

«Αν με ρωτούσαν τι δεν θα άλλαζα με τίποτα στον κόσμο, θα τους έλεγα ότι ποτέ δεν θα ήθελα να χάσω τα πρωινά που ξυπνάω μαζί σου. Που σου χαϊδεύω το πρόσωπο και τα μαλλιά σου μέχρι να ξυπνήσεις, που σε τσιμπάω μέχρι να μου γκρινιάξεις, που σηκώνομαι απ’ το κρεβάτι και φοράω το πουκάμισο σου, που τρώμε μαζί το πρωινό μας… που τα πρωινά μου, τα μεσημέρια μου, τα απογεύματά μου και τα βράδια μου είσαι εσύ… Με έχεις αιχμαλωτίσει…», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αν με ρωτούσαν τι δεν θα άλλαζα με τίποτα στον κόσμο, θα τους έλεγα οτι ποτέ δεν θα ηθελα να χάσω τα πρωινά που ξυπνάω μαζί σου. Που σου χαϊδεύω το πρόσωπο και τα μαλλιά σου μέχρι να ξυπνήσεις,που σε τσιμπάω μέχρι να μου γκρινιάξεις, που σηκώνομαι απ' το κρεβάτι και φοράω το πουκάμισο σου, που τρώμε μαζί το πρωινό μας... που τα πρωινά μου, τα μεσημέρια μου, τα απογεύματά μου και τα βράδια μου είσαι εσυ... Με έχεις αιχμαλωτίσει... ----------------------------- #mymood #mylife #myhusbandisthebest

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μαντω Γαστερατου (@madogasteratou) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top