Στο χειρουργείο η Αγγελική Ηλιάδη – Διαγνώστηκε με όγκο

Η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι τρόμαξε πάρα πολύ

Ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας πέρασε η Αγγελική Ηλιάδη. Η δημοφιλής τραγουδίστρια χρειάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να αφαιρέσει έναν όγκο.

Την  είδηση έκανε γνωστή η ίδια μέσω μιας ανάρτησης στα InstaStories, ενώ δε δίστασε να παραδεχτεί ότι τρόμαξε πάρα πολύ.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη γιατρό μου Μαρία Φιωτάκη και σε όλους τους υπέροχους γιατρούς. Τέλος καλό!
Όταν ακούς για όγκο, η πρώτη σκέψη είναι… δεν είναι, δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς γιατί σε καταβάλει ο φόβος για το χειρότερο. Χιλιάδες γυναίκες το έχουν περάσει και θα το περάσουν και σίγουρα θα το ξαναπεράσουν.

Γιατί εμείς οι γυναίκες είμαστε τα πιο δυνατά πλάσματα του κόσμου, τα πιο γενναία. Είμαστε πολύ ξεχωριστές! Να το θυμάστε κορίτσια μου ότι κι αν προκύψει στο μέλλον, τα πάντα ξεπερνιούνται!

Σας ευχαριστώ με όλη μου την ψυχή για τα μηνύματά σας. Να θυμάστε στα δύσκολα μια προσευχή και ελπίδα είναι η πιο ισχυρή βοήθεια για τον ίδιο μας τον εαυτό αλλά και για να βοηθήσουμε τους άλλους. Σας αγαπώ πολύ».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top