Γιώργος Αγγελόπουλος: Στο πλευρό της Ντορέττας Παπαδημητρίου στο θέατρο!

Ο πρωταγωνιστής του Τατουάζ απόλαυσε την παράσταση "Μαριχουάνα STOP!"

Το βράδυ της Κυριακής, ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε στο Gazi Theater για να παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση «Μαριχουάνα Stop!» με πρωταγωνιστές την Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον Τόλη Βοσκόπουλο. Ο πρώην παίκτης του Survivor έκανε μία άκρως γοητευτική αλλά παράλληλα casual εμφάνιση με γκρι τζιν παντελόνι, λευκό ζιβάνγκο και ταμπά δερμάτινο τζάκετ. 

Στην παράσταση όλοι οι ηθοποιοί έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό επάνω στη σκηνή και ο Ντάνος έδειξε να απολαμβάνει την παράσταση με την ψυχή του. Αργότερα, ο πρωταγωνιστής του Τατουάζ πόζαρε στον φωτογραφικό φακό μαζί με όλους τους ηθοποιούς της παράστασης… ή σχεδόν με όλους! Δεν έβγαλε φωτογραφία με την Ντορέττα και αυτό μας παραξένεψε λίγο, καθώς από το περασμένο καλοκαίρι δεν σταμάτησαν να κυκλοφορούν φήμες και δημοσιεύματα πως οι δυο τους ζουν έναν φλογερό έρωτα

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό του ANT1, ο Γιώργος ήταν αρκετά προσηλωμένος όταν βρισκόταν στη σκηνή η ηθοποιός.  

«Όταν ήταν η Ντορέττα επάνω στη σκηνή άλλαζαν οι εκφράσεις του Ντάνου», ανέφεραν χαρακτηριστικά στην εκπομπή.

Ωστόσο, η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια και ο πρωταγωνιστής του Τατουάζ διέψευσαν τις φήμες αυτές και δήλωσαν πως είναι απλά… φίλοι!
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top