Το ξέσπασμα του Αντώνη Ρέμου για τη Συμφωνία των Πρεσπών

«Είναι ένα έγκλημα»

Ο Αντώνης Ρέμος

Μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram ο Αντώνης Ρέμος πήρε θέση για το σημερινό συλλαλητήριο, αλλά και για την επικείμενη ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών. 

Ο τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία με τον ήλιο της Βεργίνας και τον Μέγα Αλέξανδρο επάνω στον Βουκεφάλα και τάχθηκε υπέρ της διεξαγωγής δημοψηφίσματος για την επίμαχη συμφωνία. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Φίλοι μου καλησπέρα. Λόγω των εξελίξεων των ημερών έχω κι εγώ την ανάγκη να τοποθετηθώ για τα όσα διαδραματίζονται και αφορούν στην Μακεδονία ! Δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει αν είναι σωστό η λάθος αυτό που γίνεται με την ονομασία την Μακεδονίας μας ( αν και για μένα προσωπικά είναι έγκλημα ) Αυτό θα το κρίνει η ιστορία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι και για αυτήν την τεράστιας σημασίας απόφαση για τη χώρα μας θα πρέπει να την πάρει ο λαός με δημοψήφισμα!! Συμφωνώ και προσυπογράφω και εγώ για το δημοψήφισμα Για τη συμφωνία των Πρεσπών. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ, ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ ???#makedonia#dimopsifismatora

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Antonis Remos (@aremovic) στις

 

«Φίλοι μου καλησπέρα. 

Λόγω των εξελίξεων των ημερών έχω κι εγώ την ανάγκη να τοποθετηθώ για τα όσα διαδραματίζονται και αφορούν στην Μακεδονία !
Δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει αν είναι σωστό ή λάθος αυτό που γίνεται με την ονομασία την Μακεδονίας μας (αν και για μένα προσωπικά είναι έγκλημα). Αυτό θα το κρίνει η ιστορία. 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι και αυτήν την τεράστιας σημασίας απόφαση για τη χώρα μας θα πρέπει να την πάρει ο λαός με δημοψήφισμα!! Συμφωνώ και προσυπογράφω και εγώ για το δημοψήφισμα για τη συμφωνία των Πρεσπών. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ, ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ ???», έγραψε. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top