#10yearschallenge: Δείτε πώς ήταν οι διάσημοι πριν από 10 χρόνια!

Καινούργιου, Μάστορας και άλλοι

Η νέα μόδα στο Instagram και στο Facebook λέγεται #10yearschallenge και έχει σκοπό να «μεταφέρει» τους χρήστες μία δεκαετία πίσω από το σήμερα και να τους αναγκάσει να ψάξουν παλιές ξεχασμένες φωτογραφίες τους. 

Οι χρήστες των social κάνουν αναρτήσεις με εικόνες τους όπως είναι σήμερα, και όπως ήταν πριν από 10 χρόνια. Η νέα «πρόκληση» ξεκίνησε από την Αμερική, έχει το hashtag #10yearchallenge, και κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.

Πολλοί διάσημοι έχουν ποστάρει τις φωτογραφίες τους, κάποιοι για να δείξουν πόσο έχουν αλλάξει και κάποιοι άλλοι για να δείξουν ότι μετά από 10 χρόνια είναι πιο γυμνασμένοι και πιο όμορφοι από ποτέ. 

Η Κατερίνα Καινούριου είναι λάτρης των social και μοιράζεται συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητα της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Με αφορμή το #10yearschallenge η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ευτυχείτε» είπε να κάνει και αυτή μία δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Η Κατερίνα ανέβασε μία φωτογραφία από το παρελθόν αλλά όχι πριν 10 χρόνια αλλά 9.

Η Κατερίνα στο παρελθόν έχει ακούσει πολλά αρνητικά σχόλια για την εμφάνιση που είχε τότε αλλά και για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει. Η ίδια φαίνεται όμως, πως δεν ενοχλείται και πως διασκεδάζει με όλα αυτά.»Η αλήθεια είναι πως η φωτογραφία είναι από το 2009. Από το 2010 δεν με παίρνει να βάλω, ήμουν αγνώριστη» ήταν το χιουμοριστικό σχόλιο της Κατερίνας στην φωτογραφία η οποία φανερά ακομπλεξάριστη, τρόλαρε τον εαυτό της.

Δείτε κι άλλους:


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Πάμε για τα επόμενα 10 τώρα! #10yearschallenge

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Α ρε χρόνε αλήτη!!! 2009-2019 #10yearschallenge

A post shared by Christos Mastoras (@xmastoras) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Λύσσαξατε !!!!! Πάρτε το!!! #10yearchallenge

A post shared by Roula Revi (@roula.revi) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2009-2019! #10yearschallenge #tbt#

A post shared by Yiannis Marketakis (@ymarketakis) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top