Μαίρη Συνατσάκη: Πώς ήταν πριν από δέκα χρόνια!

Έκανε το δικό της #10yearschallenge

Συνατσάκη: Πώς ήταν δέκα χρόνια Πριν!

Έχει γεμίσει το Instagram με φωτογραφίες από το «πριν και το μετά» τις τελευταίες μέρες. 

Διάσημοι και μη, κοινοποιούν φωτογραφίες τους από το παρελθόν και δείχνουν στους followers τους πως ήταν πριν από δέκα χρόνια. 
Αυτό το challenge, αποδέχτηκε και η Μαίρη Συνατσάκη η οποία κοινοποίησε μία φωτογραφία της από την ηλικία των 24 ετών και μία που είναι τώρα.

«Ιούλιος 2009 | Ιανουάριος 2019 #10yearchallenge. Ο 24χρονος εαυτός μου είχε όνειρα και δεν είχε ιδέα τι θα επακολουθούσε. Δεν είχε Instagram αλλά μόλις είχε ανακαλύψει το Facebook. Δεν είχε πειράξει ποτέ τα μαλλιά του. Ταξίδευε περισσότερο. Χόρευε λιγότερο. Φοβόταν περισσότερο. Εμπιστευόταν ευτυχώς το ίδιο. Περνούσε λιγότερο χρόνο μπροστά από οθόνες. Έπαιρνε λιγότερα ρίσκα. Νιώθω σαν άλλη και ακριβώς η ίδια. Με νιώθεις;» ήταν το σχόλιο της παρουσιάστριας που συνόδευε την φωτογραφία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ιούλιος 2009 | Ιανουάριος 2019 #10yearchallenge • ο 24χρονος εαυτός μου είχε όνειρα και δεν είχε ιδέα τι θα επακολουθούσε. Δεν είχε Instagram αλλά μόλις είχε ανακαλύψει το Facebook. Δεν είχε πειράξει ποτέ τα μαλλιά του. Ταξίδευε περισσότερο. Χόρευε λιγότερο. Φοβόταν περισσότερο. Εμπιστευόταν ευτυχώς το ίδιο. Περνούσε λιγότερο χρόνο μπροστά από οθόνες. Έπαιρνε λιγότερα ρίσκα. Νιώθω σαν άλλη και ακριβώς η ίδια. Με νιώθεις;

A post shared by Mary Sinatsaki (@mairiboo) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top