Διάσημα μωρά από κούνια - Τα παιδιά των celebrities που γεννήθηκαν το 2018!

Πρωταθλήτριες και στις εγκυμοσύνες οι Kardashian!

Δείτε πλάνα από τις διάσημες που έγιναν μανούλες το 2018... Το βίντεο είναι στην αγγλική γλώσσα

Την τιμητική τους στη λίστα με τις εγκυμοσύνες του 2018 έχουν οι αδερφές Kardashian.

Πέρα όμως από τις διάσημες τηλεπερσόνες, αυτά είναι τα μεγαλύτερα διεθνή ονόματα της σόουμπιζ που απέκτησαν παιδί μέσα στο 2018!

Kim Kardashian 
Η πιο διάσημη Kardashian καλωσόρισε στις 15 Ιανουαρίου το τρίτο της παιδί με τον ράπερ/μουσικό Kanye West, τη μικρή Chicago West, την οποία μάλιστα απέκτησαν μέσω παρένθετης μητέρας.

Kylie Jenner
Τα δεύτερα γεννητούρια στην οικογένεια Kardashian ήρθαν από την Kylie στις 4 Φεβρουαρίου. Μάλιστα, η γέννηση της κόρης της, Stormi Webster, ανακοινώθηκε, παρότι δεν είχαν επιβεβαιωθεί ποτέ οι φήμες της εγκυμοσύνης της.

Khloé Kardashian
Το τρίτο νέο μέλος της οικογένειας Kardashian είναι η κόρη της Khloé, True Thompson, καρπός του έρωτά της με τον Tristan Thompson, που γεννήθηκε στις 12 Απριλίου.

Kate Middleton και πρίγκιπας William
Το πριγκιπικό ζεύγος καλωσόρισε στον κόσμο το τρίτο παιδί του στις 23 Απριλίου. Η Δούκισσα Kate και ο Δούκας του Κέιμπριτζ William υποδέχτηκαν τον μικρό Louis, το τρίτο στην σειρά παιδί τους, μετά τον πρίγκιπα George και την πριγκίπισσα Charlotte. 

Οι μανούλες του 2019: Τα γεννητούρια της νέας χρονιάς

Kate Hudson
Η ηθοποιός που έχει ήδη αποκτήσει δύο παιδιά, τον 7χρονο Bingham και τον 14χρονο Ryder, ανακοίνωσε την γέννηση της κόρης της στις 2 Οκτωβρίου.

Chrissy Teigen και John Legend
Ο πασίγνωστός μουσικός/τραγουδιστής και η κουκλάρα σύντροφός του υποδέχτηκαν το νέο μέλος της οικογένειά τους στις 16 Μαΐου. Το δεύτερο παιδί τους είναι ο μικρός Miles.

Kate Upton
Στις 7 Νοεμβρίου, το διάσημο μοντέλο και ο σύζυγός της Justin Verlander καλωσόρισαν την πρώτη κόρη τους, Genevieve Upton Verlander.

Diane Kruger 
Η ταλαντούχα ηθοποιός και ο σύντροφός της και πρωταγωνιστής της σειράς Walking Dead, Norman Reedus, έφεραν στον κόσμο το πρώτο παιδί τους. Κρατούν την προσωπική ζωή τους τόσο προφυλαγμένη, που καμία άλλη λεπτομέρεια δεν έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας.

Miranda Kerr
Το πανέμορφο μοντέλο που καθιερώθηκε στον χώρο ως Άγγελος της Victoria’s Secret απέκτησε τον δεύτερο γιο της στις 7 Μαΐου. Πρόκειται για το πρώτο παιδί που αποκτά με τον σύζυγό της και CEO του Snapchat, Evan Spiegel, Τον πρώτο της γιο απέκτησε το 2011 με τον τότε σύζυγό της, Orlando Bloom.

Kirsten Dunst
Η ταλαντούχα ηθοποιός απέκτησε τον πρώτο γιο της στις 3 Μαΐου με τον σύντροφό της -επίσης ηθοποιό- Jesse Plemons. Καμία άλλη πληροφορία δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα έκτοτε.

Behati Prinsloo και Adam Levine
Άλλος ένας Άγγελος της Victoria’s Secret που δέχτηκε επίσκεψη από τον πελαργό και μάλιστα για δεύτερη φορά! Το διάσημο μοντέλο και ο ακόμη πιο διάσημος σύζυγός της και μουσικός, Adam Levine, καλωσόρισαν το δεύτερο κοριτσάκι τους στις 15 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top