Οι μανούλες του 2019: Τα γεννητούρια της νέας χρονιάς

Δείτε τη λίστα

2019 γεννήσεις

Θα περάσουν τις πιο… φουσκωμένες γιορτές, αφού ο νέος θα της βρει εγκυμονούσες!

Αλλά μέσα στη χρονιά ετοιμάζονται να μεγαλώσουν τις οικογένειές τους, να «γεμίσουν» κλάματα το σπίτι τους και να γίνουν –σίγουρα- χαζομαμάδες. Κάτι που δεν αλλάζει ακόμα κι αν είναι η δεύτερη ή η τρίτη φορά για μερικές από αυτές.

Η λίστα με τις επώνυμες στις οποίες θα χτυπήσει «ο πελαργός» την πόρτα μέσα στο 2019 είναι μεγάλη. Αλλά συγκεντρώσαμε τα πολυαναμενόμενα γεννητούρια του 2019 και σας τα παρουσιάζουμε.

Πάρτε κουδουνίστρα στο χέρι –για να μην προτείνουμε και καμία πάνα- και ελάτε μαζί μας σε αυτό το «ταξίδι» που μυρίζει… μανούλα!

Κατερίνα Παπουτσάκη

Η ηθοποιός θα κρατήσει την άνοιξη του 2019 τον δεύτερο καρπό του γάμου της με τον Παναγιώτη Πιλαφά.  Σε όλες της τις αναρτήσεις δείχνει κάτι παραπάνω από τρισευτυχισμένη, ενώ μετράει αντίστροφα για να γνωρίσει ο πρωτότοκος και αισίως 5 ετών γιος της, Μάξιμος, τον αδελφό του.

Βασιλική Ανδρίτσου

Ακόμα μια ηθοποιός θα γίνει μαμά και μάλιστα για πρώτη φορά στα 46 της χρόνια! Η Βασιλική Ανδρίτσου μέσα στους πρώτους μήνες του 2019 θα επιστρέψει στο σπίτι με το μωρό της και τον σύζυγό της, Νίκο Συμεωνίδη. Κι αν αυτό δεν κάνει το ζευγάρι να «πετάει στα σύννεφα», τότε τι μπορεί να το κάνει;

Λένα Παπαληγούρα 

Και η επόμενη έρχεται από τον χώρο της υποκριτικής, που μοιάζει να είχε την τιμητική του μέσα στο 2018 όχι μόνο ως προς τις κόντρες, αλλά κι ως προς τις εγκυμοσύνες.

Η γνωστή ηθοποιός που παντρεύτηκε στις 29 Σεπτεμβρίου, τον αγαπημένο της Άκη Πάντο περιμένει μέσα στο νέο έτος να φέρει στον κόσμο το μωράκι τους που θα ολοκληρώσει την οικογενειακή ευτυχία τους.

Τζένη Θεωνά

Για να μη σπάσουμε το... σερί, μαμά μέσα στη νέα χρονιά θα γίνει και η σύντροφος του Δήμου Αναστασιάδη. Το ζευγάρι είναι μαζί μερικά χρόνια κι αν και δεν έχει ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας θα μεγαλώσει την οικογένεια που έχει ήδη δημιουργήσει. Με το καλό!

Άννυ Πανταζή

Σε νέες… περιπέτειες θα μπει και η Άννυ Πανταζή. Η πρωταθλήτρια και Χρυσή Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει κοριτσάκι, που θα «γνωρίσει» στις αρχές του 2019.

Οι στιγμές που θα ζήσει αναμένεται να είναι τόσο γλυκές όσο κι η ανακοίνωση του χαρμόσυνου γεγονότος που είχε κάνει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram όπου δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της, Χριστόφορο Χούμα.

 
Δεν είναι, όμως, μόνο οι Ελληνίδες celebrities που βρίσκονται σε γλυκιά αναμονή, αλλά και πολλές επώνυμες από τα… ξένα.

Πρώτη στη λίστα δε θα μπορούσε να είναι άλλη από την Meghan Markle!

Η Δούκισσα του Sussex που ήταν μάλιστα κι ένα από τα πρόσωπα που έψαξαν περισσότερο στο Google μέσα στο 2018, την άνοιξη του 2019 θα κάνει –κι επίσημα- μπαμπά τον πρίγκιπα Harry. Το ζευγάρι βρισκόταν σε ταξίδι στην Αυστραλία όταν δημοσιοποιήθηκε η είδηση της εγκυμοσύνης της, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει τα στοιχήματα για το όνομα του μωρού, καθώς το βασιλικό ζευγάρι δεν έχει μιλήσει δημόσια για το φύλο ή το όνομά του.

Kate Upton

Και από το γαλαζοαίματο μωρό, ας περάσουμε στο πιο σέξι μωρό. Μόνο που αυτό το «μωρό» ακούει στο όνομα Kate Upton. Η σεξοβόμβα που έχει γίνει πολλάκις συνώνυμο της απόλυτης ανδρικής φαντασίωσης –ανατρέχοντας κανείς στα εξώφυλλα του Sports Illustrated θα καταλάβει το γιατί- ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσω ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τον Ιούλιο.

Τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγός της, ο παίκτης του μπέιζμπολ, Justin Verlander δείχνουνν να περιμένουν πώς και πώς τη στιγμή που θα γνωρίσουν το μικρότερο μέλος της οικογένειάς τους.

Jessica Simpson

Ο πελαργός στην περίπτωση της  Jessica Simpson θα «επιστρέψει» σε μέρη γνώριμα, μιας και έχει χτυπήσει την πόρτα της τραγουδίστριας ακόμα δύο φορές. Η ίδια και ο σύζυγός της, Eric Johnson θα συστήσουν στον 6χρονο Maxwell και τον 5χρονο Ace το πρώτο κορίτσι της οικογένειας. Κι η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει..


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top