Αργυρός: Έχει ξεπεράσει κάποιες παλιές αγάπες...

Ο καινούριος του δίσκος και η συνέντευξη που έδωσε στο star.gr

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις! Έχει το άγγιγμα του Μίδα… Ό,τι πιάνει, ή για να ακριβολογούμε ό,τι τραγουδάει, γίνεται χρυσός.

Παρά την επιτυχία που γνωρίζει πάντα αναζητά «Το κάτι παραπάνω», όπως άλλωστε ονομάζεται το νέο του πολυσυλλεκτικό album που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Φορώντας ένα ασπρόμαυρο κοστούμι, χαμογελαστός και πάντα γοητευτικός ο αγαπημένος καλλιτέχνης, μίλησε στο star.gr  για το τι τον κάνει να αισθάνεται… Βασιλιάς, αναφέρθηκε στα λάθη, για τα οποία δεν μετανιώνει, επισημαίνοντας όμως ότι πρέπει πάντα να έχουν διδακτικό χαρακτήρα. Παράλληλα, αναφέρθηκε στις  πραγματικές ιστορίες που κρύβονται πίσω από τα τραγούδια του.

Το star.gr ρώτησε τον Κωνσταντίνο για όλα, μέσα από ερωτήσεις που βασίζονται στo tracklist του album.

 Θα αφιέρωνες κάπου το «Σ’ Έχω Ξεπεράσει»;

Ίσως θα το αφιέρωνα σε κάποιες παλιές αγάπες. Πολλές φορές λες κάτι για να το πιστέψεις. Τουλάχιστον εγώ το είπα! (γέλια)

Τι πρέπει να έχει μία γυναίκα για να της πεις «Μαζί Σου»;

Είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να γίνομαι συνοδοιπόρος! Αυτό μπορεί να συμβεί είτε σε μία σχέση, με φίλους ή ακόμα και με συνεργάτες. Έτσι λοιπόν, το «Μαζί Σου» απευθύνεται σε πλήθος κόσμου και όχι μόνο σε ένα άτομο.

Ποια ήταν η στιγμή που είπες «Τι Να Το Κάνω»;

Υπάρχουν πάρα πολλές στιγμές που θέλουμε κάποια πράγματα στη ζωή μας, όμως για κάποιο λόγο δεν μπορούν να γίνουν. Σημασία έχει να πιστεύουμε σε αυτό που θέλουμε και να το κυνηγάμε. Ποτέ δεν είναι αργά να κάνουμε αυτό που θέλουμε. Αυτό υπερασπίζεται και το εν λόγω τραγούδι γι’ αυτό και λέει: «Τι να το κάνω που σου παίρνω δυο φιλιά στα κλεφτά... Εγώ θέλω να σε ‘χω σε αυτήν τη ζωή και από τον εαυτό μου πιο πάνω, να μπορείς να δεις ανά πάσα στιγμή πως για σένα μπορώ να πεθάνω».

 Ποια ήταν η στιγμή που είπες «Λάθος Μου»;

Σημασία έχει να παραδεχόμαστε τα λάθη που έχουμε κάνει στο παρελθόν, είτε σε σχέσεις, είτε σε άλλες καταστάσεις. Να βάζουμε μυαλό και να εξελισσόμαστε...να προχωράμε τη ζωή μας, γιατί και τα λάθη είναι μέσα στο πρόγραμμα, είναι οι επιλογές μας. Το θέμα είναι να αντιμετωπίζουμε, αλλά και να βιώνουμε τις κακές στιγμές με μεγαλείο.

 Σε ποιον άνθρωπο θα έλεγες «Σε Χρειάζομαι»;

Θα έλεγα «Σε Χρειάζομαι» στην οικογένειά μου. Στους γονείς και τα αδέρφια μου!

Με την επιτυχία που γνωρίζουν τα τραγούδια και οι εμφανίσεις σου νιώθεις «Βασιλιάς»;

Είναι ένα τραγούδι που μου εμπιστεύτηκε ο ΝΙΝΟ. Είναι μια προσωπική του ιστορία που την ώρα που μου την εξιστορούσε, αλλά και όταν άκουσα το τραγούδι μου άρεσε πάρα πολύ. Θέλω να πιστεύω ότι απέδωσα το τραγούδι, έτσι όπως ήθελε κι εκείνος.

Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα, έχεις σκεφτεί τη στιγμή που θα πεις «Αποχωρώ»;

Κάποιες στιγμές είναι καλό να αποχωρείς την κατάλληλη στιγμή. Η αποχώρηση μπορεί να γίνει μια αφορμή για να μείνεις και να  ξεκινήσεις κάτι, αλλά με νέους όρους. Βέβαια, μπορεί να αποχωρήσεις και αυτό να κάνει πάρα πολύ καλό στη ζωή σου.


Της Μίτση Σκέντζου (mskentzou@star.gr)

*Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του press junket για την παρουσίαση του album «Το Κάτι Παραπάνω», στα γραφεία της Digital Minds.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top