Μάγκυ Ταμπακάκη: "Δεχόμουν bullying για τα κιλά μου"

Στο σχολείο με φώναζαν παχύδερμο

(Δείτε στο βίντεο το trailer του MastreChef Junior)

Υπήρξε μία από τις πιο πολυσυζητημένες τηλεοπτικές παρουσίες της προηγούμενης σεζόν, χάρη στη συμμετοχή της στο πετυχημένο σόου μαγειρικής του Star MasterChef.

Η Μάγκυ Ταμπακάκη, που φέτος βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του MasterChef Junior, μίλησε στο περιοδικό You Weekly για όλα όσα της καταλόγισαν, την οικογένειά της και τη συμμετοχή της στο νέο πρόγραμμα του Star.

MasterChef Junior: Πρεμιέρα την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου στο STAR!

Σοκαριστικά ήταν και τα όσα αποκάλυψε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια και το bullying που αντιμετώπισε λόγω περιττών κιλών. "Θυμάμαι στην 3η Δημοτικού στο πούλμαν με φώναζαν παχύδερμο" είπε η κριτής του MasterChef Junior.

Ανάμεσα στα άλλα αναφέρθηκε και στο θάνατο της μητέρας της όταν ήταν μικρή: "Έχασα τη μητέρα μου, όταν ήμουν 7 χρόνων. Πάλεψε με τον καρκίνο για πέντε χρόνια. Το σοκ ήταν μεγάλο γι' αυτό και δημιούργησα έναν "τοίχο προστασίας", ο οποίος με ακολουθεί ακόμα και τώρα..."

Ιδιαίτερα συγκυνητικό είναι και το σημείο όπου αναφέρεται στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο άντρας της. "Το καλοκαίρι μετά τη συμμετοχή μου στο MasterChef ανακαλύψαμε ότι ο Φραντσέσκο έχει σκλήρυνση κατά πλάκας... Ήταν η προσωποποίηση όλων των φόβων μου. Έχω κάνει ψυχοθεραπεία στην Ιταλία για να ξεπεράσω αυτό το πράγμα. Δυστυχώς, στον Φραντσέσκο ήταν σαν να προσωποποίησα τη μητέρα μου, φοβόμουν μήπως τον χάσω ξαφνικά".

Τη Μάγκυ Ταμπακάκη θα βλέπουμε κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00 στο MasterChef Junior στο Star.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top