Adriana Sklenarikova: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της κόρης της!

Αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει η μικρή

Ευτυχισμένη μανούλα η Sklenarikova-η πρώτη φωτογραφία της κόρης της

Μια από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της διανύει η Adriana Sklenarikova, αφού πριν από λίγες ημέρες έγινε μαμά για πρώτη φορά στα 46 της χρόνια.

Στιγμές ευτυχίας για τους Aram Ohanian - Adriana Sklenarikova
Aram Ohanian - Adriana Sklenarikova

Στις  17 Αυγούστου το εντυπωσιακό μοντέλο από τη Σλοβακία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, τον εκατομμυριούχο επιχειρηματία Aram Ohanian με τον οποίο ζουν τα τελευταία τρία χρόνια στο Μονακό αλλά και το Μαρακές.

Aram Ohanian - Adriana Sklenarikova αγκαλιασμένοι
Aram Ohanian - Adriana Sklenarikova

Η Adriana ανέβασε και την πρώτη φωτογραφία της μικρής στο Instagram, όπου φαίνεται να της κρατά το χέρι, ενώ παράλληλα αποκάλυψε και το όνομα που θα πάρει και αυτό δεν είναι άλλο από Nina!

To love story του ζευγαριού

Η Adriana Sklenarikova ζει στο Μαρόκο με τον σύζυγό της, ο οποίος διατηρεί επιχειρήσεις στην περιοχή. Οι δυο τους συναντήθηκαν το 2011 στο Μαρακές όταν το πρώην μοντέλο είχε ήδη χωρίσει.

Ο Aram Ohanian είναι σήμερα 63 ετών και είναι δισεκατομμυριούχος. Παντρεύτηκαν το 2014 στο Μονακό, όπου περνούν ένα μεγάλο διάστημα του έτους, σε έναν παραμυθένιο πολιτικό γάμο.

Η τελετή έγινε στο δημαρχείο του Μονακό, με το δίμετρο μοντέλο να φορά ένα μίνι νυφικό φόρεμα από μετάξι σε Α γραμμή του οίκου Celeste.

Να υπενθυμίσουμε ότι το μοντέλο είχε χωρίσει με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή Κριστιάν Καρεμπέ το 2011, μετά από 13 χρόνια γάμου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top