Πάνος Βλάχος: Δεν πάει το μυαλό σας πώς χαρακτηρίζει την Τριανταφυλλίδου

Είχαν ποτέ ανταγωνιστική σχέση επαγγελματικά;

Τι είναι η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου για τον Πάνο Βλάχο;

Πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί το τελευταίο διάστημα για τη σχέση του Πάνου Βλάχου και της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου. Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο “People” και ρωτήθηκε μεταξύ άλλων  για την ταλαντούχα και όμορφη Ιωάννα.


Ακολουθεί ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξης:

Με την Ιωάννα είχατε ποτέ ανταγωνιστική σχέση επαγγελματικά;
Ποτέ. Η Ιωάννα είναι εξαιρετικά ταλαντούχα και πιστεύω πολύ σε εκείνη. Και είναι και η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο, τι να κάνουμε τώρα! Οφείλω πολλές πρεμιέρες που ήμουν καλός στην Ιωάννα. Την πρώτη μου πρεμιέρα στην Επίδαυρο την οφείλω στην Ιωάννα. Το ότι ήμουν –αν ήμουν– καλός στους Βατράχους το οφείλω στην Ιωάννα. Και άλλα πολλά.

Σε έχει βοηθήσει και σε επίπεδο προετοιμασίας;
Ναι, είναι ο άνθρωπός μου γενικά. Σε όλα.

Την επόμενη σεζόν τι είναι στο πλάνο να κάνεις;
Θα επιστρέψω στο Λος Άντζελες για να γυρίσω μία διαφήμιση τον Αύγουστο, με το Mistero Buffo θα παίξουμε στο Ισραήλ και μετά στη Ρωσία, σε ένα μεγάλο Φεστιβάλ στην Αγία Πετρούπολη. Η ταινία Αιγαίο SΟS θα ολοκληρωθεί τον Αύγουστο για να βγει τον Οκτώβριο και τον ίδιο μήνα θα κάνουμε για το δίσκο μία και μοναδική παρουσίαση-παράσταση.

Μια που επιστρέψαμε στο δίσκο, δεν μου είπες. Σου έχει ξυπνήσει η επιθυμία να κάνεις παιδί, όπως λέει και το Λαχείο που διηγείται ιστορίες από τη ζωή σου;
Μπορεί κάποια μέρα, μία ξέμπαρκη Δευτέρα, το ψυγείο να έχει ένα σημείωμα.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top