Τζέσυ Παπουτσή: Γιατί φορούσε πάντα μαύρα-Τι την είχε βυθίσει στο πένθος

Είχε μιλήσει γι' αυτό σε παλαιότερη συνέντευξή της

(Δείτε στο βίντεο μια παλαιότερη συνέντευξή της από το TVMakedonia το 2014)

Σαν κεραυνός εν αιθρία «έσκασε» ο θάνατος της Τζέσυς Παπουτσή, η οποία νοσηλευόταν 62 μέρες στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», κάτι που λίγοι γνώριζαν.

Η αγαπημένη ηθοποιός στις δημόσιες εμφανίσεις συνήθιζε να φορά μαύρα ρούχα.

Σε συνέντευξή της το 2013, όταν την ρώτησαν γιατί φοράει συνεχώς μαύρα, η ηθοποιός είπε ότι τα φοράει ως ένδειξη αγάπης στο σύζυγό της Γιάννη Μανιό-για την απώλεια της αδελφής του και της οικογένειας της σε τροχαίο δυστύχημα.

«Ναι φοράω και θα το κάνω για πολύ καιρό ακόμη. Ο Γιάννης αξίζει όχι μόνο αυτό το ελάχιστο πράγματα, αλλά πάρα πολλά ακόμη. Μου φέρθηκε με μεγάλη αγάπη στην πορεία της ζωής μας. Είναι ουσιαστικός σύντροφος. Είναι το λιγότερο που μπορούσα να κάνω. Συνεχίζω να πιστεύω και να σκέφτομαι ότι κάποιος λόγος υπήρχε για αυτή την τραγωδία. Ήταν μια πολύ αγαπημένη οικογένεια. Δεν ξέρω πόσο εύκολο θα ήταν να έμενε πίσω ένας από τους τέσσερις… Δεν μπορείς να το ξεπεράσεις», είχε πει χαρακτηριστικά.

Το 2012 ένα δυστύχημα έκανε την ίδια και τον σύζυγό της, να χάσουν την γη κάτω από τα πόδια τους. Η αδελφή του συζύγου της ηθοποιού, του Γιάννη Μανιού, έχασε την ζωή της στην άσφαλτο μαζί με τον άνδρα της και τα δυο τους παιδιά.

(Με τον σύζυγό της, Γιώργο Μανιό)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top