Με αυτή την φωτογραφία η Βερνίκου διεκδικεί το βραβείο της καλύτερης φωτογράφου

Τι είπε η ίδια στο STAR

Το βραβείο της "καλύτερης φωτογράφου της χρονιάς 2018", για το National Geographic, διεκδικεί η Μαρίνα Βερνίκου.

Με ένα "κλικ" από ψηλά απαθανάτισε το Taj Mahal στην Ινδία, σε μια μοναδική φωτογραφία.

Είναι μία από τις αγαπημένες φωτογραφίες της Μαρίνας Βερνίκου.

«Την έστειλα και έχουν πάρει οι κριτές τις καλύτερες και τις αναδημοσιεύουν. Απαγορεύεται στην Ινδία να πετάς drone και ήμουνα 2 χιλιόμετρα μακριά, επάνω σε μια ταράτσα ξενοδοχείου, με μεγάλη αγωνία γιατί άμα σε πιάσουν εκεί, πας μέσα» δήλωσε η ίδια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

Από τα 11 της χρόνια φωτογραφίζει ό,τι την εντυπωσιάζει... Οτι της κεντρίζει το ενδιαφέρον. Οτι της ...κόβει την ανάσα... Ταξιδεύει ανά τον κόσμο για τα καλύτερα "κλικ". Αν και το drone, δηλαδή η ιπτάμενη φωτογραφική μηχανή, την έχει βάλει πολλές φορές σε ...μπελάδες.

«Έχω τσακωθεί με πολίτη. Έγινε στη Μύκονο πέρυσι, και ήρθε κάποιος και άρχισε να φωνάζει «τραβάς τα παιδιά μου!!!», ήταν πολύ μακριά το drone. Και του είπα «δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα παιδιά σου, καθόλου εσύ» πρόσθεσε η ίδια.

«Είναι σα να πετάς, σα να βλέπεις τον κόσμο... σα να είσαι πουλί!» τόνισε.

Η μεγάλη της αγάπη είναι η Ελλάδα και τα νησιά της... Οι ακρογιαλιές.... Οι απόκοσμες σπηλιές... Το γαλάζιο του Αιγαίου και του Ιονίου....

Έχει φωτογραφίσει καρχαρίες σε ...απόσταση αναπνοής, βρέθηκε στο Νότιο Πόλο επάνω σε παγόβουνο, αλλά περπάτησε και ώρες στην άγρια ζούγκλα ψάχνοντας για τα πιο ...εντυπωσιακά στιγμιότυπα.

Τις πιο όμορφες φωτογραφίες από την Ελλάδα, της τυπώνει σε τσάντες, φουλάρια, εσπαντρίγιες και ρούχα...

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top