Αθηνά Οικονομάκου: Η βόλτα με τον μικρό Μάξιμο στα Ματογιάννια!

Παρέα με μια φίλη της ηθοποιού και το παιδί της

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όσα είχε δηλώσει η Αθηνά Οικονομάκου για τη μητρότητα στην Ελένη Μενεγάκη...

 

Ένα νέο βίντεο από την εξόρμηση της Αθηνάς Οικονομάκου στη Μύκονο είδε το «φως» της δημοσιότητας.

Η ηθοποιός, η οποία έγινε μανούλα πριν περίπου δύο μήνες, όπως βλέπετε και στο βίντεο του Mykonos Live TV, απόλαυσε τη βόλτα της στα Ματογιάννια παρέα με τον μικρούλη Μάξιμο αλλά και με μια φίλη της με το παιδί της!

Η Αθηνά φαίνεται ξετρελαμένη με τον νέο της ρόλο ως… μαμά!

«Ήταν ένα όνειρο που ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω πως μου συμβαίνει. Ακόμη δεν έχω συνειδητοποιήσει ακριβώς την κατάσταση. Το μωρό είναι. Δεν έχω λόγια… Όπως όλε οι μαμάδες. Είναι το πιο όμορφο μωρό που έχει γεννηθεί ποτέ. Είναι πανέξυπνος. Είναι πανέμορφος. Είναι σοκαρισμένοι όλοι. Είναι τρέλα!» είχε αναφέρει η ίδια πριν λίγες ημέρες  στην Ελένη Μενεγάκη.  

Υπενθυμίζεται ότι η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος, ο οποίος διατηρεί ξενοδεοχειακή μονάδα στη Μύκονο, είναι μαζί από το 2013. Τον Οκτώβριο του 2017 έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της ηθοποιού και λίγο αργότερα στις 18 Νοεμβρίου παντρεύτηκε τον επιχειρηματία αγαπημένο της με πολιτικό γάμο στο Γύθειο, από όπου κατάγεται η Αθηνά, έχοντας στο πλευρό τους ελάχιστους συγγενείς και στενούς φίλους. Η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον ερχομό του γιου τους στις 14 Μαρτίου. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top