Στο «φως» της δημοσιότητας φωτογραφίες της βασιλικής οικογένειας που δεν έχετε ξαναδεί!

Ένα φωτογραφικό άλμπουμ για τον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Μarkle

Πρώτη δημοσίευση 11-05-2018 21:00

 

Η βρετανική βασιλική οικογένεια είναι η πιο δημοφιλής ανά την υφήλιο.  Όπου κι αν εμφανίζονται τα μέλη της βασιλικής οικογένειας τα φλας των φωτογράφων παίρνουν «φωτιά».

Με αφορμή λοιπόν τον πολυσυζητημένο γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαΐου η διαδικτυακή εκτυπωτική εταιρεία Photobox ξεκίνησε ένα πανβρετανικό εγχείρημα με τίτλο: «Το Στέμμα από το Πλήθος» και καλεί τους Βρετανούς να δημιουργήσουν ένα φωτογραφικό άλμπουμ των Ουίνσδορ με τις δικές τους φωτογραφίες.

Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε για πρώτη φορά τη βασίλισσα Ελισάβετ, τον πρίγκιπα Κάρολο, την εκλιπούσα πριγκίπισσα Νταϊάνα και τους πρίγκιπες William και Harry σε αυθόρμητες πόζες.

Απλοί πολίτες, ερασιτέχνες φωτογράφοι βρέθηκαν τυχαία στο σημείο που ήταν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και τα απαθανάτισαν σε χαλαρές στιγμές.

Η ιδέα προέκυψε από τη φωτογραφία που έβγαλε η ερασιτέχνης Κάρεν Άνβιλ ανήμερα των Χριστουγέννων με την «τετράδα των πιο κουλ ατόμων» της μοναρχίας: τους William, Kate, Harry και Meghan.Πρόκειται για μια  φωτογραφία έξω από την εκκλησία του Σάντρινχαμ, η οποία έγινε viral.

Έχουν αποσταλεί περισσότερες από 2.000 φωτογραφίες.  Μάλιστα, ο Βρετανός ιστορικός, συγγραφέας και αρθρογράφος, Dominic Sandbrook, ο οποίος έγραψε μια μικρή εισαγωγή στο εν λόγω φωτογραφικό άλμπουμ ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν είναι μόνο οι βασιλείς και πώς έχουν αλλάξει αλλά πώς αλλάξαμε ως χώρα, πώς η Βρετανία έχει αλλάξει στο πέρασμα των χρόνων» και πρόσθεσε: «Δεν επιλέξαμε μόνο τις καλύτερες, πιο κλασικά τέλειες φωτογραφίες, θέλαμε φωτογραφίες που ήταν διασκεδαστικές».

Το φωτογραφικό άλμπουμ «Στέμμα από το Πλήθος» θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες ως το «γαμήλιο δώρο του κόσμου» στον πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle. Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν στο ταμείο «Βοήθεια για τους Ήρωες». 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top