Meghan Μarkle: Χωρίς κουμπάρα στον γάμο - O ρόλος των γονιών της

Νέες λεπτομέρειες για το γεγονός της χρονιάς

Λίγο πριν τον γάμο που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαΐου θα γνωρίσουν οι γονείς της Meghan Markle τη βασιλική οικογένεια! Ναι, καλά διαβάσατε!

Τουλάχιστον, αυτό ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον.

Oι γονείς της 36χρονης Αμερικανίδας ηθοποιού θα ταξιδέψουν αεροπορικώς από τις ΗΠΑ μία εβδομάδα πριν από τον γάμο και θα συναντηθούν για πρώτη φορά με τους... συμπέθερους: με τη βασίλισσα Ελισάβετ, τον σύζυγό της, πρίγκιπα Φίλιππο, τον πρίγκιπα Κάρολο και τον μεγαλύτερο αδελφό το Harry, πρίγκιπα William.

Mάλιστα, οι διαζευγμένοι γονείς της 36χρονης ηθοποιού, Thomas Markle και Doria Ragland θα αναλάβουν "σημαντικούς ρόλους" στον γάμο.

O πατέρας της Meghan Markle θα παραδώσει την κόρη του στον πρίγκιπα Harry, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, ενώ το πρωί, πριν από τον γάμο, μητέρα και κόρη θα μεταβούν μαζί με αυτοκίνητο στο Γουίνδσορ. 

«Η δεσποινίς Markle είναι ενθουσιασμένη που έχει τους γονείς της στο πλευρό της σε αυτή τη σημαντική και ευτυχισμένη στιγμή» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του πρίγκιπα Harry.

Χωρίς κουμπάρα η Meghan Markle

 

Την ίδια ώρα, όπως έχει γίνει γνωστό, κουμπάρος του μελλόνυμφου ζευγαριού θα είναι ο πρίγκιπας William. Ωστόσο, η Meghan Markle δεν θα συνοδεύεται τελικά από καμία κουμπάρα!

Και αυτό γιατί η μέλλουσα πριγκίπισσα δεν μπορεί να ξεχωρίσει καμία από τις κολλητές της! Bέβαια, όλες οι φίλες της θα την βοηθήσουν στις προετοιμασίες αλλά καμία δεν θα τη συνοδεύσει στην εκκλησία.

Στον γάμο, το βασιλικό ζευγάρι σκοπεύει επίσης να τιμήσει τη μνήμη της μητέρας του πρίγκιπα Harry,  της πριγκίπισσας Νταϊάνα, που πέθανε το 1997.

Πηγή φωτο και βίντεο: AP

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top