Η Meghan Markle λατρεύει την Ελλάδα!

Harry και Meghan ετοιμάζουν ταξίδι στην Ελλάδα

Τη λατρεία της για τη χώρα μας επιδεικνύει συχνά πυκνά η Meghan Markle.Η μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα Harry έχει περάσει αξέχαστες διακοπές με τις φίλες της στα ελληνικά νησιά.

Η αλμύρα της θάλασσας, ο ζεστός ήλιος, η ελληνική κουζίνα και η γαλήνη του ελληνικού τοπίου μάγεψαν τη Meghan Markle. Η ίδια οργάνωσε το bachelor  ταξίδι της κολλητής της, Lindsay στην Ύδρα, μακριά από την πολύβουη πόλη και τα ξέφρενα πάρτι.

«Είναι ένας μικρός βράχος παγιδευμένος στον χρόνο, όπου ο μόνος τρόπος μετακίνησης είναι τα ποδήλατα και οι γαϊδαροι. Υπάρχει κάτι εντελώς καθαρτικό – να κάνεις ηλιοθεραπεία χωρίς να παρακολουθεί κανείς, να κολυμπάς στη αλμυρή μεσογειακή θάλασσα, να τρως άφθονες ελληνικές σαλάτες και τηγανητούς κόκκινους κέφαλους και να φτιάχνεις τοστ», έγραψε στο blog της η αγαπημένη του πρίγκιπα Harry.

Harry και Meghan ετοιμάζουν ταξίδι στην Ελλάδα

Την αγάπη της για τη χώρα μας και τις ομορφιές της μεταδίδει στον αγαπημένο της πρίγκιπα Harry. Οι δυο τους ετοιμάζουν ταξίδι στην Ελλάδα  για να πάρουν μια μικρή ανάσα από τις πυρετώδεις προετοιμασίες της γαμήλιας τελετής.

Η Meghan επιδεικνύει τις ικανότητές της στη μαγειρική

Την ίδια ώρα ενα νέο βίντεο όπου η Meghan Markle επιδεικνύει τις μαγειρικές της ικανότητες βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Κυκλοφόρησε το νόμισμα του Harry και της  Meghan

Κι ενώ το παλάτι ετοιμάζεται για τον γάμο, το βασιλικό νομισματοκοπείο τίμα του μελλόνυμφους με την κυκλοφορία νομίσματος.

Επάνω του απεικονίζεται ο πρίγκιπας Harry με την αγαπημενη του Meghan. Πρόκειται για την ιδια ομάδα που δημιούργησε το νόμισμα με το κεφάλι της βασίλισσας του 2015.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Κατερίνα Παναγοπούλου

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top