Ο ρόλος της Kate Middleton στον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle!

Τι θα κάνει η Δούκισσα του Cambridge;

Ποιος ο ρόλος της Kate Middleton στον βασιλικό γάμο;

Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό, ο βασιλικός γάμος του πρίγκιπα Harry  και της ηθοποιού Meghan Markle  θα πραγματοποιηθεί τον Μάϊο του 2018 στο κάστρο του Windsor.

Διαβάστε επίσης: Γέννησε αγόρι η Kate Middleton!

Την ώρα που όλοι περιμένουν με ανυπομονησία την μεγάλη ημέρα, οι περισσότεροι θαυμαστές αναρωτιούνται για το ρόλο που θα έχει η Δούκισσα του Cambridge.

Τι ρόλο λοιπόν θα έχει η Kate Middleton στοn γάμο της χρονιάς; Μάλλον κανέναν για τον πολύ απλό λόγο ότι η ίδια γνωρίζει ελάχιστα την Meghan.

Διαβάστε επίσης: Βγήκε (κιόλας) από το μαιευτήριο η Kate Middleton - Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες του νεογέννητου βασιλικού μωρού

Ωστόσο, σύμφωνα  με δημοσίευμα του Vanity Fair, η Δούκισσα του Cambridge δεν πρόκειται να έχει οποιαδήποτε ανάμειξη, δεδομένου ότι  έγινε μητέρα για τρίτη φορά, λίγες ημέρες πριν το ευτυχές γεγονός.

Μια άλλη πηγή επισημαίνει στο Vanity Fair: «Ο πρίγκιπας Harry και η αγαπημένη του Meghan Markle  είναι χαρούμενοι μόνο που η Kate θα δώσει το “παρών”».

Βέβαια, είναι πολύ πιθανό τα παιδιά της, ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte να έχουν σημαντικό ρόλο σε αυτό το λαμπερό γεγονός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top