H Pink η «πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο»: Πόζαρε μαζί με τα παιδιά της!

Στο περιοδικό People

Μπορεί να μην έχει αναλογίες μοντέλου, ωστόσο έχει προσωπικότητα και είναι και μητέρα!

Ο λόγος για την Pink η οποία επιλέχθηκε ως η «πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο», ποζάροντας στο εξώφυλλο του People με τα δύο παιδιά της, την 6χρονη Willow και τον 15 μηνών γιο της, Jameson Moon.

Όπως είπε ο αρχισυντάκτης του περιοδικού, η επιλογή  δεν ήταν… διαγωνισμός ομορφιάς. Διάλεξε την 38χρονη τραγουδίστρια, όταν εκείνος και οι υπόλοιποι συντάκτες είδαν φωτογραφίες στα social media με τα υπέροχα παιδιά της. Τη διάλεξαν ως πρότυπο γυναίκας με αυτοπεποίθηση και ειλικρινή εικόνα.

«Το θέμα με το να είσαι γονιός είναι πως ποτέ δεν ξέρεις αν ότι κάνεις είναι σωστό. Πιστεύω πως πρέπει τα παιδιά μας να ξέρουν ότι μπορούν να βασίζονται σε εμάς και πως θα είμαστε πάντα εκεί γι’ αυτά», ανέφερε η Pink στο People, ενώ τόνισε πως προσπαθεί να διατηρήσει το σπίτι της «χωρίς ετικέτες».

Συγκεκριμένα, δήλωσε για ακόμη μία φορά πως μεγαλώνει έτσι τα παιδιά της, ώστε να έχουν ουδέτερο φύλο.

Η Pink έχει αποκτήσει τα δύο παιδιά της  με τον σύζυγό της Carey Hart με τον οποίο είναι σε σχέση από το 2001 και παντρεμένη από το 2006.

Στη λίστα του περιοδικού για τους πιο όμορφους ανθρώπους για το 2018, που περιλαμβάνει 70 γυναίκες και 5 άνδρες, εμφανίστηκαν και τα ονόματα της Meghan Markle και του Jimmy Kimmel.

Πηγή βίντεο: AP

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top