Στο πλευρό της Cynthia Nixon η Kim Cattrall! Την υποστηρίζει για κυβερνήτη της Ν. Υόρκης

Το tweet της ηθοποιού

Kim Cattrall: Ναι στην υποψηφιότητα της Nixon

Την περασμένη Δευτέρα, η Cynthia Nixon, η Miranda του «Sex and the City», ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για κυβερνήτης της Νέας Υόρκης. Τρεις μέρες αργότερα, η Kim Cattrall, η Samantha στην τηλεοπτική και κινηματογραφική σειρά, εξέφρασε την υποστήριξή της στην πρώην συμπρωταγωνίστριά της. Θαυμαστής της «Samantha» τη ρώτησε στο Twitter για την υποψηφιότητα της Nixon. «Υποστηρίζω και σέβομαι το δικαίωμα όλων των πρώην συμπρωταγωνιστριών μου να επιλέγουν οι ίδιες την καριέρα τους» ήταν η απάντηση της Kim Cattrall.

Λίγο μετά την ανακοίνωση της 51χρονης Cynthia Nixon ότι κατεβαίνει υποψήφια για το αξίωμα του κυβερνήτη στο Μεγάλο Μήλο, η Kristin Davis, η Charlotte στο «Sex and the City», τουίταρε: «Ξέρω ότι θα είναι μία εξαιρετική Κυβερνήτης».

Η Kim Cattrall όμως, δεν έχει καλό λόγο για όλες τις πρώην συμπρωταγωνίστριές της, γι’ αυτό και η υποστήριξή της στην υποψηφιότητα της Νίξον αποτελεί είδηση. Ίσως θα πρέπει να τα περιμένει κανείς όλα από την Kim Cattrall,  που σχετικά πρόσφατα έριξε πάλι λάδι στη φωτιά της διαμάχης της με τη Sarah Jessica Parker, την Carrie της σειράς.

«Δεν είσαι οικογένειά μου. Δεν είσαι φίλη μου» έγραψε, με αφορμή τον θάνατο του αδελφού της, η Kim Cattrall στην Parker,  (αυτά τα ωραία, στο Instagram, όταν η «Κάρι Μπράντσο» έδωσε συλλυπητήρια). «Σου γράφω, λοιπόν, για να σου πω για τελευταία φορά να σταματήσεις να εκμεταλλεύεσαι την τραγωδία μας για να αποκαταστήσεις την εικόνα του «καλού κοριτσιού»» συνέχισε, χωρίς να μασάει τα λόγια της.

Τα άλλα κορίτσια της σειράς πήραν, δημόσια, το μέρος της «Carrie». Μάλιστα, «Μiranda» και «Carrie» εθεάθησαν μαζί πριν λίγες εβδομάδες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top