Βλάχος - Τριανταφυλλίδου: Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό τους και η πρώτη ανάρτηση της ηθοποιού στο Instagram

Δείτε τι ανέφερε ο Άρης Καβατζίκης στο "Πρωινό"

Σαν βόμβα έσκασε στη showbiz ο χωρισμός της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου και του Πάνου Βλάχου, οι οποίοι εδώ και δύο χρόνια μένουν μόνιμα στο Λος Άντζελες, κυνηγώντας το όνειρό τους στην υποκριτική. 

Το ζευγάρι που γνωρίσαμε από τη σειρά του Alpha "Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα" φαινόταν πολύ αγαπημένο και ερωτευμένο, ενώ τον περασμένο Δεκέμβριο ήρθε στην Ελλάδα όπου πέρασε τα Χριστούγεννα μαζί με τις οικογένειές του. 

(Πάνος Βλάχος και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου σε βραδινή τους έξοδο τον Δεκέμβριο στο "Αθηνών Αρένα")

Το πρωί της Δευτέρας, στην εκπομπή «Πρωινό», ο Άρης Καβατζίκης μετέφερε τις πληροφορίες του σχετικά με το φημολογούμενο χωρισμό των δύο ηθοποιών από πηγή του στο L.A, η οποία τόνισε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

«Είναι κανονικότατα μαζί! Μάλιστα εχθές ο Πάνος μιλούσε σε φίλο του για την Ιωάννα. Ο Πάνος σήμερα πετά στο Λονδίνο για θεατρικές παραστάσεις εκεί» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράγος. 

Μέσω Instagram, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έκανε τη Δευτέρα και το πρώτο Insta Story της μετά τα δημοσιεύματα περί χωρισμού. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός, ανέβασε ένα video από την Καλοφόρνια και έγραψε με νόημα: «Enjoy the silence».

Σημειώνεται ότι Πάνος Βλάχος και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου είναι ζευγάρι από το 2013. 


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top