Michael Douglas: Τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση πρώην συνεργάτιδά του

’’ Η συμπεριφορά του με τρόμαξε πολύ’’

Ενώπιον εκατομμυρίων τηλεθεατών, μια πρώην υπάλληλος του Michael Douglas τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση, κατά τη διάρκεια συνέντευξης της στην αμερικανική τηλεόραση.

Στην κινηματογραφική ταινία του 1994 "Αποκαλύψεις" ο Michael Douglas - στέλεχος πολυεθνικής εταιρείας- μηνύει την όμορφη προϊσταμένη του και παλιά του ερωμένη Demy Moore για σεξουαλική παρενόχληση.

Στη ζωή όμως η υπόθεση αντιστρέφεται. Η υποψήφια για Πουλιτζερ συγγραφέας και δημοσιογράφος Susan Braudy ήταν υπάλληλος του χολιγουντιανού σταρ τη δεκαετία του 80. Μιλώντας στο NBC περιγράφει λεπτομερώς την ανάρμοστη οπως υποστηρίζει συμπεριφορά του ηθοποιού.

«Έπεσε κάτω στο πάτωμα ξέδεσε τη ζώνη του κι έβαλε το χέρι του μέσα στο παντελόνι του και μπορούσα να δω τι έκανε…  Και τότε άρχισε να χαϊδεύεται και τρόμαξα πολύ», είπε η Susan Braudy.

Η συμπεριφορά του Michael Douglas   περιελάβανε χυδαία και σεξουαλικά φορτισμένη γλώσσα, απαξιωτικά σχόλια για την εμφάνισή της, γλαφυρές συζητήσεις σχετικά με τις ερωμένες του.

Catherine Zeta-Jones: Ο Michael είναι ειλικρινής!

Πριν ακόμα η Susan Braudy μιλήσει δημόσια, ο Douglas απέρριψε προκαταβολικά τις καταγγελίες της. Στο πλευρό του ένθερμος υποστηρικτής η σύζυγος του, η ηθοποιός Catherine Zeta-Jones.

«Ήταν σαφής, μίλησε από καρδιάς. Ήταν ειλικρινής, ανοιχτός και διαφανής. Τώρα πρέπει να κάνει το επόμενο βήμα για το πού πηγαίνει από εδώ. Είναι ενα ερώτημα για αυτόν. Συνέβη πριν 30 χρόνια, ήταν π.Κ. , προ Catherine...(γελια)», είπε η ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top