Χρήστος Μενιδιάτης: Η αποκάλυψη για τον γιο του, Μιχάλη που άφησε άφωνη την Σκορδά!

Δείτε το βίντεο

Το πρωί της Τρίτης, καλεσμένος της Φαίης Σκορδά ήταν ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην οικογένειά του.

Ο τραγουδιστής μίλησε για τα τρία αγοράκια που έχει αποκτήσει με την σύζυγό του, Νάνσυ και μάλιστα έκανε μια δήλωση για τον γιο 4.5 ετών γιο του Μιχάλη που άφησε τη Φαί με το στόμα ανοιχτό.

«Έχω τρία αγοράκια και κάθε μέρα είναι μία έκπληξη… Ο μεγάλος ο Μιχάλης απογαλακτίζεται σιγά σιγά από τη μαμά του… του αρέσει η δουλειά μου, έχει έρθει δυο φορές και δεν μπορώ να καταλάβω πως αντέχω γιατί εγώ εδώ δεν αντέχω»!

 Η Φαίη ξαφνιάστηκε και τον ρώτησε: «Συγγνώμη βρε Χρήστο έχει έρθει το παιδί βράδυ; Ήταν στο καμαρίνι ή κανονικά σε τραπέζι»;

Και τότε της διευκρίνισε:  «Έχει έρθει… Ποιο καμαρίνι; Ήταν κάτω με τη μητέρα του, τη Νάνσυ και διασκέδαζαν. Έχει άποψη και για τα τραγούδια μου. Είχαμε βγει προ ημερών και του λέω «Μιχάλη σου αρέσουν τα τραγούδια μου» και μου είπε «όχι δεν μου αρέσουν…» και μου λέει και τα καινούργια σου παλιώσανε! Έχει άποψη το παιδί, είναι και αντίδραση, είναι ένα παιδί που το μυαλό του στροφάρει πιο γρήγορα, είναι πιο ώριμο από την ηλικία του»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top