KLOSTI: Χριστουγεννιάτικα δώρα και πρωτοχρονιάτικα γούρια σε φοβερές τιμές!

Όμορφα χειροποίητα δώρα με 3 κλικ στην πόρτα σου!

ΚLOSTI: Χριστουγεννιάτικα δώρα και πρωτοχρονιάτικα γούρια

Τα Χριστούγεννα, η αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων, πλησιάζουν! Όλοι έχουμε στο μυαλό μας τα δώρα των αγαπημένων μας – τι θα τους χαρίσουμε φέτος που θα τους δώσει χαρά; Που θα βρούμε υπέροχα δώρα και ιδιαίτερα όσο οι δικοί μας άνθρωποι που όμως να είναι και οικονομικά ταυτόχρονα;

Το KLOSTI έχει δημιουργήσει μια φανταστική συλλογή με χριστουγεννιάτικα δώρα - όλα χειροποίητα, με προσωπικότητα και έμφαση στην λεπτομέρεια και όλα φτιαγμένα σε μικρά εργαστήρια στην Ελλάδα! Εδώ σίγουρα θα βρεις κάτι για όλους τους αγαπημένους σου!

(Δες το υπέροχο επίχρυσο βραχιόλι με τις ευχές εδώ!)

Χάρη στο Διαδίκτυο και τις νέες πλατφόρμες μπορείς και εσύ, όπου και αν διαμένεις, μέσα από την άνεση του σπιτιού σου να βρεις υπέροχα δώρα, χωρίς κόπο και τρέξιμο! Μια φανταστική ιδέα για δώρο είναι το υπέροχο αρωματικό κερί με κρέμα μαστίχας – δεν υπάρχει ωραίο συνοδευτικό στα γιορτινά τραπέζια από τα κεριά που σιγοκαίνε!

(Δες το υπέροχο κερί με άρωμα κρέμας μαστίχας εδώ!)

Φέτος την Πρωτοχρονιά συνόδευσε τις ευχές σου με ένα πραγματικά ιδιαίτερο γούρι που ξεχωρίζει! Στο υπέροχο χειροποίητο κουτί του, το 2018 πραγματικά θα είναι το πιο ιδιαίτερο γούρι φέτος την Πρωτοχρονιά!

(Δες το χάλκινο γούρι 2018 εδώ!)

 Την παραγγελία σου την κάνεις εύκολα και γρήγορα ηλεκτρονικά  από το www.klosti.com ή τηλεφωνικά στο 211-8008795! Ό,τι και αν διαλέξεις θα έρθει όμορφα συσκευασμένο, έτοιμο να το  προσφέρεις, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση για εσένα!

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top