Βγήκε το διαζύγιο Ωνάση – Αλβάρο: Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο! Νίκησε η Αθηνά

Πόσα της πήρε τελικά

Ως γνωστόν η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο... Και αυτό ισχύει και στην περίπτωση της Αθηνάς Ωνάση!

Η χρυσή κληρονόμος πήρε διαζύγιο από τον… άτακτο σύζυγό της, Αλβάρο και μάλιστα το πήρε και υπέρ της!

Το διαζύγιο του πρώην ζευγαριού βγήκε τελικά κοινή συναινέσει ύστερα από έναν θυελλώδη χρόνο μηνύσεων, ασφαλιστικών μέτρων, αγωγών κι απαιτήσεων εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό "Bunte", η Αθήνα και ο Ντόντα βρήκαν τελικά τη χρυσή τομή και πήραν επισήμως διαζύγιο.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Αλβάρο Μιράντα και η Αθηνά Ωνάση «τα βρήκαν ειρηνικά». Σε δικαστική αίθουσα του Βελγίου οι δικηγόροι τους έδωσαν τα χέρια τους. Οι ίδιοι βέβαια δεν παρέστησαν στην δίκη. 

Αν και αρχικά οι απαιτήσεις του Ντόντα άγγιζαν τα 400.000.000 δολάρια (βάσει των υπολογισμών που προέκυψαν από τους όρους του προγαμιαίου συμβολαίου, αλλά και των κοινών επιχειρήσεων για τα άλογα που είχε με την Αθηνά), τελικά ο γόης αναβάτης αρκέστηκε σε όσα όρισε το δικαστήριο, χωρίς περαιτέρω απαιτήσεις. Το ποσό δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά είναι πολύ μικρότερο απ' αυτό που διεκδικούσε.

Ο λόγος που ο Ντόντα δεν έδωσε συνέχεια στη δικαστική διαμάχη είναι η ανάγκη του να προχωρήσει τη ζωή του και να βγάλει για πάντα από τη ζωή του την Αθηνά Ωνάση.

Να σημειωθεί πως πριν από λίγες ημέρες ο σύμβουλος της οικογένειας Ωνάση, Αλέξης Μανθεάκης, αποκάλυψε πως ο Ντόντα απατούσε την Αθηνά επί 8 χρόνια (από τα 11 χρόνια του γάμου τους), διατηρώντας παράλληλη σχέση με συνοδό πολυτελείας από το Βέλγιο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top