Συντετριμμένη η πρώτη σύζυγος του Hugh Hefner: «Μου άλλαξε τη ζωή»

Όσα δήλωσε στο People η Kendra Wilkinson

Φόρο τιμής στον πρώην σύζυγό της Hugh Hefner, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών, απέτισε η πρώην σύζυγός του Kendra Wilkinson.

Διαβάστε επίσης: Αμετανόητος Playboy o Ηugh Hefner: Οι περισσότερες από χίλιες γυναίκες που πέρασαν από το κρεβάτι του και οι τρεις γάμοι

«Ο Hef μου άλλαξε τη ζωή. Με έκανε τον άνθρωπο που είμαι σήμερα. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων για τη φιλία και το χρόνο που περάσαμε μαζί. Θα μου λείψει τόσο πολύ αλλά θα τον έχω στη καρδιά μου για πάντα» είπε στο People. 

Hugh Hefner: Είχε χάσει την ακοή του από τα Viagra αλλά δεν έκοβε το σεξ

Σημειώνεται ότι η Wilkinson ήταν η πρώτη από τις τρεις συζύγους του ιδρυτή του Playboy την οποία παντρεύτηκε το 1949. Μαζί απέκτησαν δύο παιδιά ενώ χώρισαν 10 χρόνια αργότερα.

Στα 18 της μετακόμισε στο Playboy Mansion, όταν o Hefner ήταν 78. Στην αυτοβιογραφία της «Sliding Into Home»  είχε μιλήσει πολύ τιμητικά για Hefner.

«Κοιτώντας μέσα στα μάτια του δεν είδα έναν άντρα με τέσσερις φορές την ηλικία μου και δέκα φορές περισσότερες συντρόφους σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο» αναφέρει και συνεχίζει: «Μπορεί να τον ήξερα ελάχιστα, είδα έναν γλυκό άνθρωπο που με έκανε να νιώθω πολύ καλά για τον εαυτό μου -έναν πραγματικό gentleman. Ήταν περίεργο, αλλά στη καρδιά μου, ένιωθα πως ήταν κάποιος που θα μπορούσα να εμπιστευθώ».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top