"Θλίψη και οργή" γράφει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη για την πετρελαιοκηλίδα

Η ανάρτηση στο Instagram

"Θλίψη και οργή" γράφει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη για την πετρελαιοκηλίδα

Τη δική της θλίψη και οργή εξέγραφε μέσα από ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Άλκηστις Πρωτοψάλτη για την πετρελαιοκηλίδα

Η τραγουδίστρια έκανε μία οργισμένη ανάρτηση σχολιάζοντας την τεράστια καταστροφή στον Σαρωνικό, ενώ παράλληλα καλεί όλους όσους μπορούν να βοηθήσουν την κατάσταση, γιατί, όπως χαρακτηριστικά γράφει, «Και ''χαρακίρι ντροπής και αποτυχίας'' να κάνουν οι ανεύθυνο/υπεύθυνοι, η ζημιά έγινε».

"SOS Αργοσαρωνικός.'Εγκλημα και τιμωρία(?)...θλίψη και οργή!!!....Απο που να ξεκινήσεις και που να φτάσεις...και "χαρακίρι ντροπής και αποτυχίας" να κάνουν οι ανεύθυνο/ υπεύθυνοι η ζημιά της πετρελαιοκηλίδας έγινε ...Να βοηθήσουμε ο καθένας όπως μπορεί ...Καλημέρα...(η φωτογραφία ειναι μια βδομάδα πριν τη καταστροφή)....τα like δεν έχουν καμία σημασία ... όσο η αφύπνιση!", είναι η λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε και δείχνει τον Σαρωνικό από ψηλά.

 

 

SOS Αργοσαρωνικός.'Εγκλημα και τιμωρία(?)...θλίψη και οργή!!!....Απο που να ξεκινήσεις και που να φτάσεις...και "χαρακίρι ντροπής και αποτυχίας" να κάνουν οι ανεύθυνο/ υπεύθυνοι η ζημιά της πετρελαιοκηλίδας έγινε ...Να βοηθήσουμε ο καθένας όπως μπορεί ...Καλημέρα...(η φωτογραφία ειναι μια βδομάδα πριν τη καταστροφή)....τα like δεν έχουν καμία σημασία ... όσο η αφύπνιση !

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alkistis Protopsalti -Greece (@alkistisprotopsalti) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top