Επίσημη πρώτη στους Invictus Games για πρίγκιπα Harry και Meghan Markle

Σύμφωνα με δημοσίευμα

Η πρώτη κοινή εμφάνιση πρίγκιπα Harry και Meghan Markle

Η σχέση αυτή από την αρχή έδειξε ότι δε θα ακολουθήσει το «πρωτόκολλο». Άλλωστε, ήταν η πρώτη φορά που το Παλάτι προχώρησε σε ανακοίνωση σχετική με τη νέα σχέση του πρίγκιπα Harry, που ως τότε είχε τον τίτλο του πλέον άτακτου του παλατιού.

Ωστόσο, μιας και όλα δείχνουν ότι ο πέμπτος στην διαδοχή του βρετανικού θρόνου και η Meghan Markle πάνε… ολοταχώς για γάμο.

Βέβαια, αν και όλοι ξέρουν για τη σχέση του με τη σχέση του με την Αμερικανίδα πρωταγωνίστρια του νομικού δράματος Suits, κανείς δεν μπορεί να πει ότι οι κοινές τους εμφανίσεις – ή έστω οι φορές που έχουν απαθανατιστεί από τον φωτογραφικό φακό – είναι πολλές για τον ένα χρόνο σχέσης τους.

Όμως, μετά το ταξίδι του ζευγαριού για σαφάρι στη Μποτσουάνα τον Αύγουστο και την εκ βαθέων συνέντευξη της 36χρονης στο Vanity Fair, όπου αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον Harry, το παλάτι του Kensington θα έχει σύντομα κι άλλη ανακοίνωση να κάνει.

Μέχρι τότε, όμως, υπάρχουν πολλά να γίνουν: ένα από αυτά είναι και η επίσημη πρώτη του ζευγαριού που αναμένεται να γίνει στο Τορόντο του Καναδά, πόλη όπου μένει η ηθοποιός, μιας και εκεί πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί.

Όσο για το πότε; Η ημερομηνία είναι η εξής: στις 23 Σεπτεμβρίου ο γαλαζοαίματος θα ταξιδέψει στην πόλη για την διεξαγωγή των Invictus Games, ένα είδος Παραολυμπιάδας στην οποία διαγωνίζονται σε 12 αθλήματα άνδρες και γυναίκες από 17 χώρες, όλοι πρώην στρατιωτικοί, τραυματίες ή ανάπηροι.

Οι αγώνες διεξάχθηκαν για πρώτη φορά στο Λονδίνο τον Σεπτέμβριο του 2014 με πρωτοβουλία του 32χρονου πρίγκιπα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε δημοσίευμά της η Daily Mail, το παλάτι δεν επιθυμούσε να ανακοινώσει την επίσημη εμφάνιση του ζευγαριού στο Τορόντο μέσα στον Αύγουστο από φόβο μήπως η ανακοίνωση επισκιάσει τις εκδηλώσεις μνήμης για τα 20 χρόνια από τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνας, στις οποίες συμμετείχαν και οι δύο πρίγκιπες.

Γίνεται, δε, λόγος και για το ότι μια συνάντηση με την βασίλισσα Ελισάβετ προϋποθέτει και την επίσημη ανακοίνωση αρραβώνων του ζευγαριού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top