Σάκης Ρουβάς: Ηχηρό μήνυμα για το «Όραμα Ελπίδας» στην 82η ΔΕΘ!

Στις 17 Σεπτεμβρίου μία συναυλία για καλό σκοπό

Κάλεσμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς  απηύθυνε  ο Αγγελιοφόρος της «Ελπίδας» Σάκης Ρουβάς, από το περίπτερο του συλλόγου «Όραμα Ελπίδας», που δίνει για ακόμα μία χρονιά δυναμικά το παρών στη ΔΕΘ.

«Σας ζητώ να απευθύνουμε όλοι μαζί ένα ισχυρό μήνυμα Ελπίδας. Να γίνουμε όλοι αν είναι δυνατόν αγγελιοφόροι ζωής», είπε ο Σάκης Ρουβάς.

Σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες αλλά και οι εκθέτες θα μπορούν να ενημερώνονται για το πώς  μπορούν να γίνουν δότες  και παράλληλα, θα έχουν τη δυνατότητα να γίνονται εθελοντές επί τόπου, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του περιπτέρου του συλλόγου «Όραμα Ελπίδας».

«Είμαι ευγνώμων που είμαι μέλος μιας τεράστιας  αγκαλιάς-αγάπης και αλληλεγγύης που πως όλοι γνωρίζετε ίδρυσε η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη», πρόσθεσε ο Αγγελιοφόρος της «Ελπίδας»,  Σάκης Ρουβάς.

Από την πλευρά του, ο επιστημονικός διευθυντής του  Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας»,  Στέλιος Γραφάκος, ανέφερε: «Το «Όραμα Ελπίδας» μέσα σε 3 χρόνια έχει κατορθώσει να γράψει 50.000 εθελοντές δότες μυελού των οστών. Αρκετοί από αυτούς έχουν δώσει μόσχευμα για Έλληνες αλλά και για ασθενείς που βρίσκονται στο εξωτερικό».

Στις 17 Σεπτεμβρίου ο αγγελιοφόρος της ελπίδας θα δώσει μια μεγάλη συναυλία αφιερωμένη στους εθελοντές δότες μυελού των οστών και θα στείλει ένα ηχηρό μήνυμα…να   γίνουμε όλοι δότες ζωής και ελπίδας.

 

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top