Sarah Jessica Parker: Τρελάθηκε με την έκλειψη ηλίου- Ανέβαζε το ένα βίντεο μετά το άλλο στο Instagram

"Eναι εντυπωσιακό, αδιανόητο, τέλειο, όμορφο..."

Η ολική έκλειψη του ηλίου, ο οποίος «κρύφτηκε» για λίγες στιγμές πίσω από τη Σελήνη χάρισε εντυπωσιακές εικόνες στους κατοίκους και τους επισκέπτες 14 αμερικανικών πολιτειών.

Διαβάστε επίσης: Έκλειψη ηλίου στις ΗΠΑ, 99 χρόνια μετά!

Ανάμεσά τους και η Sarah Jessica Parker, η οποία πήρε θέση και απόλαυσε από το σπάνιο φυσικό φαινόμενο.

Βέβαια, ο ενθουσιασμός της ήταν τόσο μεγάλος που δεν σταμάτησε να ανεβάζει το ένα βίντεο μετά το άλλο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 Η διάσημη παρακολούθησε την έκλειψη από ένα σκάφος στη Νότια Καρολίνα, όπου ήταν μαζί με της οικογένεια και τους φίλους της. Αλλά… εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ που αν δεν το δείτε στο βίντεο, δεν θα καταλάβετε πόσο!

Ο ενθουσιασμός της ήταν τόσο μεγάλος που στο τελευταίο βίντεο αποκάλεσε την παρακολούθηση της έκλειψης ως την πιο «συγκλονιστική στιγμή» της ζωής της μετά τη γέννηση των παιδιών της και τον γάμο της με τον Matthew Broderick.

«Ω Θεέ μου, αυτό είναι η πιο θεαματική λάμψη που έχω δει ποτέ. Δεν έχει νόημα καμία άλλη αίσθηση. Συμβαίνει», άρχισε να λέει πριν φωνάξει: «Έι εσείς, συμβαίνει! Ω Θεέ μου. Είναι εκεί! Συμβαίνει και ο φωτισμός και τα πουλιά είναι κάτι που σπάνια το βλέπουμε. Ω Θεέ μου. Εύχομαι όλοι να ήσασταν εδώ! Αυτό είναι εντυπωσιακό, αδιανόητο, τέλειο, όμορφο...». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top