Σπανός- Κωστάλας -Τσανακλίδου αποχαιρετούν την Αρλέτα τους! Χαμός στα social media των καλλιτεχνών που θρηνούν για τη «Σερενάτα»

Θέλησαν να της πουν αντίο με τον δικό τους τρόπο

Σπάνος- Κωστάλας -Τσανακλίδου αποχαιρετούν την Αρλέτα!

Άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο «λύγισαν» στο άκουσμα της είδησης του θανάτου της Αρλέτας.

Η ερμηνεύτρια  απεβίωσε το απόγευμα της Τρίτης σε ηλικία 72 ετών, στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα», όπου νοσηλευόταν τους τελευταίους μήνες.

Συνάδελφοι και καλοί φίλοι που την γνώρισαν από κοντά και συνεργάστηκαν μαζί της θέλησαν να την αποχαιρετήσουν με τον δικό τους τρόπο.

Διαβάστε επίσης:Συντετριμμένος ο Γιάννης Σπανός: «Κρίμα που η Αρλέτα έφυγε τόσο νωρίς»

Ανήρτησαν στις προσωπικές τους σελίδες στα social media συγκινητικά μηνύματα.

Ο Μίλτος Καρατζάς σε ένα μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποχαιρέτησε την πρώτη καλλιτέχνη που συνεργάστηκε μαζί του όπως έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

«Καλό ταξίδι αγαπημένη μου Αρλέτα! Ήταν τιμή μου που ήσουν η πρώτη καλλιτέχνης που συνεργάστηκα μαζί της στο ξεκίνημα της καριέρας μου!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποχαιρέτισε τη φίλη του, Αρλέτα, ο Αλέξης Κωστάλας.

«Αρλετα-αγαπημενη παρουσια! Πολυπλευρη πολυταλαντη προσωπικοτητα εχει μια ιδιαιτερα σημαντικη θεση στην ελληνικη μουσικη σημαδευοντας καθε τραγουδι με ενα ξεχωριστο χιουμορ και με μια εσωτερικοτητα και συναμα απλοτητα που ταιριαζε με τη σκουρα απαλη φωνη που αγγιζε απ' ευθειας την καρδια οσων την ακουγαν, οπως π.χ. στο τραγουδι "Τα Ησυχα Βραδια". Την ανακαλυψε ο Γιωργος Παπαστεφανου οταν την ακουσε να τραγουδαει με την κιθαρα της σε μια παρεα και την πηγε αμεσως στον Αλεκο Πατσιφα στη ΛΥΡΑ. Αδεσμευτη, ελευθερη με τον δικο της ησυχο τροπο μεχρι το τελος. Η Αρλετα εψυγε σημερα. Βρισκεται ομως παντα στην καρδια μας!»

Διαβάστε επίσης: Το συγκινητικό «αντίο» του Σταμάτη Κραουνάκη στην Αρλέτα!

 

Με τον δικό της τρόπο, η Δέσποινα Βανδή είπε το "αντίο" της στην σπουδαία ερμηνεύτρια και τραγουδοποιό.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter ένα βίντεο από την guest εμφάνιση που είχε κάνει το 1999 στη σειρά "Δύο Ξένοι", όπου είχε ερμηνεύσει το τραγούδι "Το τραγούδι της ερήμου (Τα ήσυχα βράδια)".

"Από τα πιο όμορφα τραγούδια που έχω πει.. Σε ευχαριστώ...", έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια.

Ακόμα, με τρυφερό και μουσικό τρόπο στην Αρλέτα είπαν ακόμα οι: Λάκης Παπαδόπουλος, Φοίβος Δεληβοριάς, Καίτη Φίνου, Τάνια Τσανακλίδου.

 

Διαβάστε επίσης:

 

Την Πέμπτη το τελευταίο «αντίο» στην Αρλέτα!

Πέθανε η Αρλέτα -Φτωχότερες oι νότες!

Τα τραγούδια της Αρλέτας που άφησαν εποχή: Ποιήματα ερμηνευμένα με αγγελική φωνή

Η Αρλέτα ανατρεπτική από το Α έως το Ω: «Σιχαίνομαι την παρθενία, τις μπάμιες και τα αδιέξοδα»

Η συνομιλία της Αρλέτας με την Μαρίζα Κωχ λίγο πριν το μοιραίο εγκεφαλικό: «Πώς θα την βγάλουμε Μαρίζα μου; Είμαι με 600 ευρώ το μήνα»

Όσα δεν γνωρίζετε για την Αρλέτα

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top