Δημόσια συγγνώμη από τον Justin Bieber-Για ποιο λόγο απολογήθηκε ο τραγουδιστής;

«Θέλω η καριέρα μου να είναι βιώσιμη...»

Δημόσια συγγνώμη από τον Justin Bieber-Για ποιο λόγο απολογήθηκε ο τραγουδιστής;

Αφού ακύρωσε ξαφνικά το υπόλοιπο της περιοδείας του, ο Justin Bieber απολογήθηκε στους θαυμαστές του μέσω ανάρτησής του στο Instagram.

«Είμαι τόσο ευγνώμων για αυτό το ταξίδι σε όλους σας. Γνωρίζω πολύ καλά ότι δεν θα είμαι ποτέ τέλειος και θα συνεχίσω να κάνω λάθη αλλά αυτό που δεν θα κάνω είναι να αφήσω το παρελθόν μου να υπαγορεύσει το μέλλον μου. Και δεν θα ντρέπομαι για τα λάθη μου» γράφει ο διάσημος τραγουδιστής απευθυνόμενος στους εκατομμύρια θαυμαστές του και επιχειρεί να εξηγήσει ους λόγους για τους οποίους ακύρωσε την περιοδεία.

Δηλώνει ότι στόχος του είναι η καριέρα του να είναι βιώσιμη. «Θέλω η καριέρα μου να είναι βιώσιμη, αλλά θέλω επίσης και η καρδιά μου και η ψυχή μου να είναι βιώσιμες. Για να μπορέσω να είμαι ο άνδρας που θέλω να είμαι και ο πατέρας που θέλω να γίνω».

Ολοκληρώνοντας απολογείται και για τυχόν γραμματικά λάθη που έχει κάνει στο σημείωμά του: «Αυτό το σημείωμα έχει πολλά γραμματικά λάθη αλλά είναι από καρδιάς. Νομίζω ότι η ατέλεια έχει κάτι ξεχωριστό».

Ανακοινώνοντας την ακύρωση της περιοδείας του τον Ιούλιο ο μάνατζερ του Bieber σημείωσε ότι η «υγεία και η ψυχή του Justin» είναι πιο σημαντικά πράγματα από τις ημερομηνίες των συναυλιών.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top