Για διατάραξη της τάξης συνελήφθη μεθυσμένος ο ηθοποιός Λαμπέφ στις ΗΠΑ!

Σε νέες περιπέτειες ο 31χρονος σταρ

Συνελήφθη σταρ του Χόλιγουντ στις ΗΠΑ

Ο Αμερικανός ηθοποιός Σία Λαμπέφ συνελήφθη χθες την Πολιτεία Τζόρτζια των ΗΠΑ με τις κατηγορίες της διατάραξης της τάξης και της μέθης σε δημόσιο χώρο, ανακοίνωσε η αστυνομία, οπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. 

Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα της Σαβάνα- Σάτχαν, ο Λαμπέφ συνελήφθη αφού ζήτησε ένα τσιγάρο από έναν περαστικό και έναν αστυνομικό.

«Όταν ο κύριος Λαμπέφ δεν πήρε το τσιγάρο που είχε ζητήσει, εξοργίστηκε και άρχισε να συμπεριφέρεται απρεπώς και να χρησιμοποιεί ακατάλληλο λεξιλόγιο ενώπιον των γυναικών και των παιδιών που ήταν παρόντες», ανέφερε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της.

Όταν ένας αστυνομικός του ζήτησε να απομακρυνθεί, ο Αμερικανός ηθοποιός του συμπεριφέρθηκε με επιθετικότητα και όταν προσπάθησε να τον συλλάβει ο Λαμπέφ έτρεξε να αναζητήσει καταφύγιο στο λόμπι ενός ξενοδοχείου.

Τελικά συνελήφθη με τις κατηγορίες της διατάραξης της δημόσιας τάξης, της μέθης σε δημόσιο χώρο και της παρεμπόδισης του έργου της αστυνομίας και μεταφέρθηκε στο κρατητήριο.

Ο 31χρονος Λαμπέφ βρισκόταν στη Σαβάνα για τα γυρίσματα της ταινίας «The Peanut Butter Falcon».

Αυτή είναι η τελευταία σύλληψη του νεαρού ηθοποιού.

Τον Ιανουάριο συνελήφθη έπειτα από μια αντιπαράθεση με την αστυνομία έξω από μουσείο της Νέας Υόρκης όπου τραγουδούσε «He will not divide us» (δεν θα μας διχάσει) στη διάρκεια της απευθείας αναμετάδοσης μιας διαδήλωσης κατά του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Το 2014 συνελήφθη επειδή διέκοψε μια παράσταση του μιούζικαλ «Cabaret» στο Μπρόντγουεϊ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top