Μικαέλα Φωτιάδη - Γιάννης Μπορμπόκης: Η πρώτη ΦΩΤΟ του νεογέννητου πρίγκιπά τους!

Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας

Μικαέλα Φωτιάδη - Γιάννης Μπορμπόκης: Η πρώτη ΦΩΤΟ του νεογέννητου πρίγκιπά τους!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Μικαέλα Φωτιάδη και ο Γιάννης Μπορμπόκης, αφού έγιναν γονείς.

Η Σταρ Ελλάς και Miss Εurope 2016 έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, την Πέμπτη 21 Ιουνίου, σε μαιευτήριο των Βορείων Προαστίων.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει ήδη από το star.gr, το ζευγάρι μπορεί να μην έχει κάνει καμία ανάρτηση στα social media, όπως συνηθίζει, αλλά το ευχάριστο γεγονός το ανακοίνωσε μέσα από το Instagram, η φίλη τους, Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία βρέθηκε στο μαιευτήριο για να τους δώσει τις ευχές για το νεογέννητο αγοράκι τους!

Ωστόσο, το πρωί της Πέμπτης ο μαιευτήρας της Μικαέλας ανήρτησε στο Facebook την πρώτη φωτογραφία που έβγαλε με το ζευγάρι αμέσως μετά τον τοκετό, ενώ λίγο αργότερα η όμορφη μανούλα έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά τον τοκετό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η ξανθιά καλλονή φωτογράφησε τον αγαπημένο της να φιλάει τα πατουσάκια του μικρού τους πρίγκιπα, ο οποίος ήρθε στη ζωή για να ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Όπως θα δείτε ο Γιάννης Μπορμπόκης φοράει ιατρική ποδιά και σκουφάκι στο κεφάλι, οπότε καταλαβαίνουμε ότι έδωσε το  ''παρών'' κατά τη διάρκεια της γέννας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top