Ειρήνη Παπαδοπούλου: Αυτοί είναι οι παίκτες από το Survivor που θέλει να κρατήσει επαφή

Με ποιους από τους Μαχητές πιστεύει ότι ταιριάζει

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Αυτοί είναι οι παίκτες από το Survivor που θέλει να κρατήσει επαφή

Mε τους παίκτες από το Survivor που ταιριάζει και θα μπορούσε να κάνει παρέα και εκτός παιχνιδιού μίλησε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

«Με τον Γιάννη Σπαλιάρα που είναι πια φιλαράκι μου. Κι ας τσακωθήκαμε μερικές φορές. Ο Γιάννης είναι ψυχούλα. Καλό παιδί και τίμιο. Με αυτόν θα κρατήσω επαφή και σίγουρα με τον Ντάνο, όταν βγει. Αλλά, θα ήθελα να γνωρίσω και τα υπόλοιπα παιδιά εκτός παιχνιδιού» ανέφερε.

Όσον αφορά στους «Μαχητές» απάντησε:

«Δεν τους έζησα πολύ, σχεδόν καθόλου. Μόνο στα αθλήματα βλεπόμασταν. Οπότε, έχω γενικά καλή άποψη. Η Ελισάβετ μού ήταν πολύ συμπαθής και θεωρώ ότι αν πήγαινα στην αντίπαλη ομάδα θα μπορούσε να ήταν σαν τη μικρή μου αδελφή. Θα ταίριαζα σίγουρα με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ένα παιδί ευγενέστατο, χαμηλών τόνων και δίκαιο. Όπως, άλλωστε, θεωρώ πως θα ταίριαζα και με τον Κώστα, τον μισθοφόρο, που είναι οξύθυμος, παρορμητικός και μοιάζουμε (γελάει). Αλλά και με τον Μάριο, που είναι αυθόρμητος και ευθύς και πάρα πολύ καλός αγωνιστής. Αυτή είναι η εικόνα που έχω από την ελάχιστη επαφή μας στα αγωνίσματα και στο συμβούλιο». 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top