Ζήτησε δανεικά από τον Τζακ Νίκολσον και…εισέπραξε ένα μεγαλοπρεπές όχι!

Όσα είπε σε συνέντευξή του ο Τομ Σιζεμόρ

Ζήτησε δανεικά από τον Τζακ Νίκολσον και…εισέπραξε ένα μεγαλοπρεπές όχι!

Ο ηθοποιός Τομ Σιζεμόρ έχει παίξει σε μερικές από τις μεγαλύτερες ταινίες όλων των εποχών, αλλά ήταν τα προβλήματα που αντιμετώπισε με την κατάχρηση ουσιών που τον ανάγκασαν να διακόψει την επιτυχημένη του πορεία.

Μετά από τους ρόλους του στις μεγάλες επιτυχίες όπως «Η διάσωση του στρατιώτη Ράιαν», «Μαύρο γεράκι: Η κατάρριψη» και «Περλ Χάρμπορ», ο 55χρονος ηθοποιός άρχισε να παλεύει με τον εθισμό.

Αυτός ο εθισμός ήταν τον οδήγησε στη μεγάλη πτώση και αναγκάστηκε να καταλήξει να ζήσει για δύο χρόνια σε ένα κτίριο χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα ή τρεχούμενο νερό, μέχρι να καταφέρει να σταματήσει να καπνίζει.

«Η ζωή μου θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη, ήταν ένα πραγματικό χρονογράφημα, αλλά έχω μία μακρά ιστορία με την κατάχρηση ουσιών, ήμουν πραγματικά σε ένα πολύ κακό μέρος», δήλωσε ο ηθοποιός στην  Daily Mail.

Ο Σιζεμόρ συνελήφθη το 2007 και το 2009 καθώς εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για δίκες που είχαν προηγηθεί και παράμεινε στη φυλακή για 17 μήνες.

Ο ηθοποιός στη συνέντευξη ξεκαθάρισε και τις φήμες που τον ήθελαν να είναι για χρόνια άστεγος.

«Δεν ήμουν άστεγος, αλλά έπρεπε γρήγορα να πωλήσω το σπίτι μου, αξίας 7 εκατ. δολαρίων. Αυτός ήταν ο τρόπος που σκεφτόμουν, θα μπορούσα να είχα αγοράσει κάτι άλλο, αλλά ήθελα ξανά ένα σπίτι», είπε και πρόσθεσε: «Έτσι γυρνούσα για μερικές εβδομάδες με το αυτοκίνητό μου, έκανα ακόμα χρήση ναρκωτικών, σκέφτηκα ότι θα πάρω τα χρήματα και αγοράσω ένα σπίτι αξίας 5 εκατ. δολαρίων και ζήτησα από ορισμένα άτομα χρήματα».

Μάλιστα όπως είπε προσπάθησε να πάρει δανικά από τον φίλο και συνάδελφό τους Τζακ Νίκολσον.

«Είπα, μπορείς να μου δανείσεις 10 εκατομμύρια δολάρια και μου απάντησε μονολεκτικά: όχι»

Ο 55χρονος ηθοποιός είπε ακόμα ότι εδώ και τέσσερα χρόνια είναι καθαρός από ουσίες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top