Κραυγή απόγνωσης από την χήρα του Ανδρέα Μπάρκουλη - Της ζητά η εφορία 28.000 ευρώ

«Δεν έχω τίποτα, ας έρθουν να μου πάρουν τα έπιπλα» λέει χαρακτηριστικά στο Star

 «Καυτό» ραβασάκι έστειλε η εφορία στη χήρα του αξέχαστου ηθοποιού Ανδρέα Μπάρκουλη, Μαίρη, ζητώντας της να πληρώσει ένα μεγάλο ποσό.

«Δεν ξέρω τι να κάνω, είμαι απελπισμένη. Μου ήρθε η εφορία την ώρα που ο Ανδρέας δεν είχε τίποτα στο όνομά του ..Την ώρα που ο Ανδρέας δεν είχε τίποτα στο όνομά του» δηλώνει στην κάμερα του Star φανερά απελπισμένη  η χήρα του αξέχαστου ηθοποιού Ανδρέα Μπάρκουλη.

Πήγε να πάρει την σύνταξη χηρείας ύψους  300 ευρώ και ανακάλυψε ότι χρωστά  στην εφορία  28.000 ευρώ

«Μου ζητούν 28.000 ευρώ από την εφορία και δεν έχω να πληρώσω. Το 2012 κάποιοι άσχετοι στο υπουργείο Οικονομικών καταχώρισαν τον Ανδρέα Μπάρκουλη ως επιτηδευματία, δηλαδή ελεύθερο επαγγελματία, που εργαζόταν με μπλοκάκι. Ο Ανδρέας, που από το 1995 είναι συνταξιούχος και τα τελευταία χρόνια ήταν κατάκοιτος με άνοια και μετακινείτο με αναπηρικό καρότσι. Πού δούλευε και δεν το ξέρω

Πριν λίγους μήνες βυθίστηκε στο πένθος με το χαμό του Ανδρέα Μπάρκουλη και τώρα έρχεται και πάλι αντιμέτωπη με μια δύσκολη κατάσταση, οικονομικής φύσεως αυτήν την φορά. 

Δεν θα το αφήσω το θέμα έτσι. Αν ήξερα ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο θα έκανα -εντός 4 μηνών- αποποίηση κληρονομιάς, ώστε να μην εισπράττω από το "Διόνυσο" τα δικαιώματα από τις ταινίες του Ανδρέα. Μιλάμε για μικροποσά που φορολογούνται με 20%».

Το μόνο που της ανήκει όπως λέει στο Star  είναι τα έπιπλα του σπιτιού της... 

«Δεν έχω τίποτα ας έρθουν να μου πάρουν τα έπιπλα», λέει χαρακτηριστικά. 

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top