Ρέμος – Ασλανίδου – Στόκας – Ζουγανέλης μιλούν για τα «40 χρόνια Βασίλης Καρράς» - ΕΡΧΟΝΤΑΙ οι συναυλίες που θα αφήσουν εποχή!

Δείτε όλα όσα έγιναν αποκλειστικά στα βίντεο του star.gr

Με δύο μοναδικές συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, θα γιορτάσει ο Βασίλης Καρράς τα 40 χρόνια παρουσίας του στο ελληνικό μουσικό στερέωμα.

Το Σάββατο 17 Ιουνίου στο Θέατρο Πέτρας στην Αθήνα και την Τετάρτη 28 Ιουνίου στο Λιμάνι στην Θεσσαλονίκη, ο λαϊκός τραγουδιστής θα ανεβεί στη σκηνή και θα ταξιδέψει το κοινό στα 40 χρόνια καριέρας του μέσα από αξεπέραστες ερμηνείες και τις επιτυχίες του.

Αλλά δεν θα είναι μόνος σε όλο αυτό: μαζί του θα εμφανιστούν πολλοί καλοί του φίλοι και συνεργάτες, όπως οι Μελίνα Ασλανίδου, Γιάννης Ζουγανέλης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μίλτος Πασχαλίδης, Αντώνης Ρέμος, Γιώργος Σαμπάνης, Μάκης Σεβίλογλου, Μπάμπης Στόκας, Κωνσταντίνος & Ματθαίος Τσαχουρίδης κ.α.

Τόσο ο Βασίλης Καρράς, όσο και ο Αντώνης Ρέμος, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Μπάμπης Στόκας και η μόνη γυναίκα της παρέας, Μελίνα Ασλανίδου, έδωσαν το παρών στη συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στον «Ιανό», όπου και μας «ενημέρωσαν» για όλα όσα έχουμε να περιμένουμε από αυτή την σύμπραξη.

Και φυσικά το star.gr ήταν εκεί!

«Σαράντα χρόνια μουσικό ταξίδι.. 40 χρόνια με χαρές και πίκρες, φίλους και εχθρούς. Κάπως έτσι φτάσαμε στο σήμερα..... Γυρνάω πίσω και αναπολώ το ξεκίνημα. Πόσο δύσκολο ήταν να σταθεί ένα παιδί με μια βαλίτσα άδεια στο χέρι αλλά γεμάτη όνειρα. Έχω φίλους καλούς, απλούς ανθρώπους αλλά και καλλιτέχνες όπως αυτούς που έχω σήμερα γύρω μου. Τους ευχαριστώ όλους μέσα απ'  τη καρδιά μου.  Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στη σκηνή», είπε αρχικά ο Βασίλης Καρράς.

Απλός, ειλικρινής και βαθιά συγκινημένος, με τα λόγια αυτά ξεκίνησε τη συνέντευξη τύπου, με αφορμή την παρουσίαση των δύο επετειακών συναυλιών. Όπως είπε, το μουσικό αυτό ταξίδι το οφείλει στην αγάπη του κόσμου.

Το λόγο πήρε και ο Αντώνης Ρέμος, όπως φαίνεται και στο βίντεο του star.gr, ο οποίος αποκάλυψε ότι χρειάστηκε να ακούσει μόνο τη φωνή του Βασίλη Καρρά στο τηλέφωνο για να πάρει μέρος στη γιορτή του. «Νιώθω συγκινημένος και όμορφα στην καρδιά μου¨, είπε κοιτάζοντας τον Βασίλη Καρρά. “Χαίρομαι πολύ γιατί νοιώθω μέλος της οικογένειας του. Ο Βασίλης είναι μια μεγάλη αξία για όλους μας. Μπροστάρης σε μια εποχή δύσκολη για εμάς τους Θεσσαλονικείς που θέλαμε να σπάσουμε το άβατο της Αθήνας. Ήταν από τους πρώτους που κατάφεραν να έρθουν στην Αθήνα. Έκαναν επιτυχίες και τα τραγούδια τους παιζόντουσαν συνεχώς στο ραδιόφωνο. Είναι μεγάλη τιμή αλλά και ευθύνη να είμαι σε αυτή τη μεγάλη συναυλία για τα 40 χρόνια του Βασίλη», δήλωσε.

Ο Μπάμπης Στόκας, ο οποίος γνώρισε τον Βασίλη Καρρά, όταν συνεργάστηκαν για τη μεγάλη επιτυχία «Άσ’ την να λέει», είχε μόνο δυο λέξεις για εκείνον: «Φίλος, αυθεντικός».

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, από την πλευρά του, με πραγματικό σεβασμό για τον Βασίλη Καρρά, μίλησε για την αλήθεια και τη λαϊκότητα που φέρνει και πρόσθεσε ότι είναι «ένας γλυκός και τρυφερός άνθρωπος με φίλους πραγματικούς οι οποίοι τον υποστηρίζουν γιατί κι αυτός τους υποστηρίζει».

Τέλος, και η Μελίνα Ασλανίδου, εμφανώς συγκινημένη αποκάλυψε ότι δεν περίμενε ποτέ ότι θα συμμετείχε σε ένα τόσο μεγάλο μουσικό γεγονός. Σε αυτή τη χαρά ενός ανθρώπου που ήταν πάντα με γενναιοδωρία δίπλα της.


Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top