Μεγάλη αλλαγή για τον Στέλιο Διονυσίου! Έχασε 20 κιλά και έγινε άλλος άνθρωπος

Με ποιον τρόπο τα κατάφερε;Πρώτη Ανάρτηση: 20-04-2017 10:33

Μεγάλη αλλαγή για τον Στέλιο Διονυσίου! Έχασε 20 κιλά και έγινε άλλος άνθρωπος

Ριζική αλλαγή στην εμφάνισή του έκανε ο Στέλιος Διονυσίου. Ο  τραγουδιστής κατάφερε να χάσει 20 κιλά  και μίλησε γι’αυτό  το γεγονός στο περιοδικό «You»!

Αρχικά ανέφερε ότι κατάφερε να χάσει το συγκεκριμένο βάρος με βελονισμό! «Ακολούθησα μία θεραπεία που σου κόβεται η πείνα και μία δίαιτα αρκετά αυστηρή… Τώρα είμαι στην περίοδο συντήρησης -κάνω βέβαια που και που τις παρασπονδίες μου γιατί δεν μπορώ συνέχεια να στερούμαι χωρίς διάλειμμα- και θα συνεχίσω μετά τις 20 Απριλίου που θέλω να χάσω επιπλέον 10 κιλά»,είπε.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως η απώλεια βάρους δεν έχει να κάνει με θέμα υγείας, αλλά πήρε αυτή την απόφαση για προληπτικούς λόγους.

 «Ξεκίνησα τη δίαιτα για να διώξω από πάνω μου το πάχος, ανέκαθεν ήμουν παχουλός. Η ζωή μου μετά την απώλεια των κιλών έχει αλλάξει αρκετά. Ήταν ναι μεν μία δύσκολη απόφαση μέχρι να το αποφασίσω , αλλά έπρεπε να νιώσω φυσιολογικός άνθρωπος να περπατάω χωρίς να λαχανιάζω, να σκύβω για να δέσω τα κορδόνια. Μου έδωσε απίστευτη ενέργεια στη δουλειά μου -πετάω πάνω στην πίστα- αλλά και στην προσωπική μου ζωή που μέχρι πρότινος ακόμα και στο sex δυσκολευόμουνα… Είπα θα αλλάξω και άλλαξα», εξομολογήθηκε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top