Ο Φραγκολιάς «έφαγε» άκυρο από την Ιωαννίδου: «Δεν περνάς»!

Οι ατάκες-φωτιά της ηθοποιού έδωσαν και πήραν!

Το πρωί της Τετάρτης, καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day» ήταν η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία από τα πρώτα κιόλας λεπτά  έδειξε πως είχε… κέφια!

Αρχικά, προσέφερε ένα κουτί σοκολατάκια στην παρουσιάστρια, «για τους ξινούς», όπως είπε, δείχνοντας προς τον Κώστα Φραγκολιά και τον Δημήτρη Παπανώτα, οι οποίοι έμειναν «παγωτό» με την ατάκα της ηθοποιού!

Σε αυτό το σημείο να αξίζει να αναφέρουμε πως πριν από λίγο καιρό ο Κώστας Φραγκολιάς είχε δηλώσει: «Μου αρέσει η κυρία Μαρία Ιωαννίδου, αν ήμουν 70 θα της την έπεφτα».

Έτσι λοιπόν σήμερα το πρωί ο συνεργάτης της Σταματίνας  προσπάθησε να την καλοπιάσει με χειροφίλημα, λέγοντάς της «Πόσο ωραία είστε! Πόσο ωραία μυρίζετε!»

Τότε η Μαρία Ιωαννίδου απάντησε: «Αν γδυθώ, θα δεις πώς είμαι!» και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν θα κάνουμε στριπτίζ σε λίγο;»

Η παρουσιάστρια πήρε τον λόγο λέγοντας: «Μαρία μου, εμείς σε αγαπάμε και σε παίζουμε» και τότε εκείνη ανέφερε: «Να με παίζετε, αλλά να μην με θάβετε. Φρακολιά! Κύριε Φραγκολιά θα σας κάνω μαύρο στο ξύλο».

Η Μαρία Ιωαννίδου μιλώντας για τους άνδρες που πέρασαν από τη ζωή της είπε μεταξύ άλλων: «Καταρχήν δεν μου αρέσουν οι μικροί».

Κλείνοντας την συζήτηση  δεν παρέλειψε να ρίξει άκυρο στον Κώστα Φραγκολιά: «Έκλεισε αυτό το θέμα, δεν περνάς!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top