Αμαρυλλίς για Παντελίδη: «Το τροχαίο έγινε έξω από το σπίτι μου. Κάθε μέρα τον σκέφτομαι»

ΔΕΙΤΕ τι αποκάλυψε η τραγουδίστρια ένα χρόνο μετά τον τραγικό θάνατο του τραγουδιστή

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σε λίγες ημέρες από τον τραγικό θάνατο του Παντελή Παντελίδη.

Το ετήσιο μνημόσυνο του τραγουδιστή θα γίνει, όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr,  αύριο Κυριακή στις 9.30 το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία.

Η καλή φίλη του, Αμαρυλλίς, μίλησε στα «Αποκαλυπτικά» για τον αδικοχαμένο τραγουδιστή λέγοντας: «Ο Παντελής ήταν ένα φαινόμενο. Ό, τι έκανε, το έκανε μέσα από την ψυχή του και για αυτό το λόγο είχε αυτή την αποδοχή από όλη την Ελλάδα».

Μάλιστα, στη συνέχεια, δεν αναφερόταν σε εκείνον σε παρελθοντικό χρόνο, καθώς όπως τόνισε «δεν είναι εύκολο ακόμα και τώρα να συνειδητοποιήσεις (ότι δεν είναι μαζί μας)».

«Ο Παντελής είναι ένα παιδί που όταν είσαι δίπλα του δεν υπάρχει πάγος. Καμία αμηχανία. Είναι ένα παιδί που σου βγάζει πάρα πολύ όμορφα συναισθήματα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε,  «το τροχαίο έγινε έξω από το σπίτι μου. Καταλαβαίνεις ότι το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι όταν βγαίνω από το σπίτι μου και το τελευταίο όταν μπαίνω μέσα είναι αυτό. Δεν υπάρχει μέρα που να μην το σκέφτομαι. Δεν μπορώ έτσι κι αλλιώς! Χάραξε όλη μου την καθημερινότητα. Και μέσα από τα τραγούδια του (τον σκέφτομαι). Όταν έγινε το συμβάν ξύπνησα από τις σειρήνες».

Παράλληλα, τόνισε πως η οικογένεια του Παντελή, θέλει να μάθει την αλήθεια: «Η οικογένεια έχει χάσει το παιδί της. Δεν υπάρχει πιο τραγικό γεγονός από αυτό. Και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να μάθει την αλήθεια. Νομίζω ότι όλα αυτά τα αναπάντητα ερωτήματα πολύ σύντομα θα απαντηθούν. Έτσι κι αλλιώς από όσο γνωρίζω οι πιο εγκεκριμένοι εμπειρογνώμονες έχουν καταλήξει σε ένα συμπέρασμα. Το δικό μου feeling είναι ότι δεν έχουμε μάθει όλη την αλήθεια». 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΝΕΕΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για το τροχαίο του Παντελίδη μία μέρα πριν το μνημόσυνό του

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top