Γνωστός ηθοποιός είναι τρελά ερωτευμένος! Τα δημόσια μηνύματα αγάπης στην εγκυμονούσα σύζυγό του

Πήραν ’’φωτιά" τα social media

Γνωστός ηθοποιός είναι τρελά ερωτευμένος! Τα δημόσια μηνύματα αγάπης στην εγκυμονούσα σύζυγό του

Τι άλλο να ζητήσει μια εγκυμονούσα γυναίκα από τον σύζυγό της. Λίγα λόγια αγάπης είναι αρκετά για να την κάνουν να λάμψει ακόμη περισσότερο. «Πάντα λάμπει... Συγχώρεσέ με που πρέπει να το πω, πιστεύω ότι είναι αρκετά όμορφη και μου αρέσεις με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Περισσότερο από φίλη, περισσότερο από αδερφή. Κάποιοι ίσως μπορούν να χρησιμοποιήσουν και τον όρο «ερωμένη». Αλλά για εμένα είσαι, αααχ πολλά περισσότερα πράγματα. Για εμένα είσαι η γυναίκα μου, η φίλη μου, ο έρωτάς μου. Δεν είναι η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά ποιος χρειάζεται μια αφορμή για να εκφράσει την αγάπη του... #EverydayIsLove #Family #babybump #WifeAwards #MamaAwards».

Αυτό ήταν το σχόλιο του 35χρονου ηθοποιού που συνόδευε τη φωτογραφία της όμορφης συζύγου του. Οι δυο τους ανακοίνωσαν ότι θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς, τον Νοέμβριο (2016) και έκτοτε διατηρούν χαμηλό προφίλ, τόσο στις επίσημες εμφανίσεις τους όσο και στους λογαριασμούς στο διαδίκτυο.

Ο Τσαντ Μάικλ Μάρεϊ και η Σάρα Ρόμερ παντρεύτηκαν μυστικά τον Ιανουάριο του 2015, λίγους μήνες μετά την πρώτη τους γνωριμία σε γυρίσματα ταινίας και λίγο αργότερα έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Πριν από περίπου ένα μήνα, ο ηθοποιός ανακοίνωσε το φύλο του μωρού μέσα από μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντάς τον να φιλάει την κοιλίτσα της συζύγου του στο κόκκινο χαλί. «Γεια σου μικρό μου κορίτσι... μείνε λίγο ήσυχη είμαστε στο κόκκινο χαλί! Η μικρή κλωτσάει!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top