Γνωστή ηθοποιός παραδέχεται ότι έδωσε μάχη με την ανορεξία

Ο λόγος για την Λίλι Κόλινς

Λίλι Κόλινς μάχη με την ανορεξία

Είναι η πρωταγωνίστρια στην ταινία «To the bone», μια ταινία που εξιστορεί την ιστορία μιας κοπέλας που έδωσε μάχη με την ανορεξία.

Σε συνέντευξή της σε γνωστό περιοδικό, η Λίλι Κόλινς εκμυστηρεύτηκε ότι ο ρόλος που υποδύεται είναι κάτι που έχει περάσει και η ίδια στην «κανονική» της ζωή.

«Είναι η πρώτη φορά που μιλάω για το θέμα. Ήρθε η στιγμή να μιλήσω γι αυτό. Ως έφηβη είχα περάσει και εγώ θέμα με την υγεία μου και την διατροφή μου», δήλωσε η 27χρονη, μιλώντας για την ανορεξία, αλλά και για το πώς την καταπολέμησε.

Και συνέχισε: «Όταν γνώρισα την σεναριογράφο, Marti Noxon, είπα ότι πρέπει να συνεργαστούμε. Είναι σημαντικό για μένα να κάνω αυτή την ταινία. Πρέπει να πούμε αυτή την ιστορία, γιατί είναι κάτι που νομίζω ότι αποτελεί ταμπού στους νέους, άνδρες και γυναίκες, να μιλήσουν γι’ αυτό, ειδικά στη σημερινή εποχή, που είναι όλο και πιο διαδεδομένο… Είναι κάτι που περνούν πολλές νέες γυναίκες και δεν είναι ντροπή. Αυτό είναι το θέμα της ταινίας: το να αποδέχεσαι το παρελθόν και να κατανοείς ότι είναι κάτι που δεν καθορίζει ποιος είσαι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top