ΞΕΣΠΑΣΜΑ Νένας Χρονοπούλου: Ποιος είναι ο Πολάκης που θα πει στο γιο μου "θα μείνεις μουγκός";

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Είναι περήφανη για το γιο της και δεν έκρυψε ποτέ ότι είναι ένα παιδί με ειδικές ανάγκες. Η Νένα Χρονοπούλου κάνει τα πάντα για τον Χρήστο της και παρά τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν, προσπαθεί να του τα παρέχει όλα.

Σε αυτό ήταν πολλή μεγάλη βοήθεια για την ίδια ένα επίδομα που έπαιρνε για τα ΑΜΕΑ, χάρη στο οποίο, ο γιος της συμμετείχε σε συνεδρίες που τον βοηθούσαν σημαντικά στη βελτίωση της κατάστασής του.

Μιας και το επίδομα αυτό, όμως, το κράτος το έκοψε, η ηθοποιός στήθηκε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» και έκανε τη δική της έκκληση και εξομολόγηση, αγγίζοντας τους πάντες.

«Είμαι περήφανη για τον Χρήστο και ποτέ δεν έκρυψα ότι είναι παιδί με ειδικές ανάγκες! Η κοινωνία θέλει να ξανακάνει το παιδί μου ανάπηρο! Μία μάνα μου έστειλε μήνυμα και μου είπε πως είμαι η φωνή τους…. ότι είμαι η φωνή των παιδιών τους που δεν μιλάνε!», και συνεχίζει βουρκωμένη κοιτώντας την κάμερα: «Αυτά δεν μιλάνε κύριοι, αλλά εμείς προσπαθούμε να τα κάνουμε να μιλήσουν! Κι εσύ κ. Πολάκη και στο λέω ευθέως λες «Όχι δεν θα μιλήσει», θα μιλήσει ρε άνθρωπε! Γιατί το οφείλεις! Δεν είσαι εσύ άξιος να αφήσεις τα παιδιά μας μουγκά! Δεν έχει ζήσει κανείς με τον ανάπηρο να ξέρει τι σημαίνει! Και να τους ρωτήσω κάτι; Μας φέρνουν την υγεία των παιδιών μας πίσω και να τους χαρίσουμε τα επιδόματά τους;», είπε η ηθοποιός, συγκλονίζοντας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top