ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΙΑΣΚΟ: Η «χειρότερη δεν γίνεται» εμφάνιση της Μαράϊα Κάρεϊ στην Times Square

Κλήθηκε να τραγουδήσει για την Πρωτοχρονιά αλλά τίποτα δεν πήγε καλά-Έφυγε σε έξαλλη κατάσταση

«Ο εφιάλτης της Μαραϊα Κάρεϊ την Πρωτοχρονιά»: Αυτός είναι ο τίτλος (και μάλιστα είναι επιεικής) για την εμφάνιση που έκανε η τραγουδίστρια στην Times Square της Νέας Υόρκης.

Όπως θα δείτε και στο video, η εμφάνιση της στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς ήταν το ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΙΑΣΚΟ, καθώς τα τεχνικά προβλήματα την εξέθεσαν, με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί μπροστά σε 1.000.000 ανθρώπους πως δεν τραγουδά ζωντανά αλλά… playback.

Κάπως έτσι, δεν άργησε η 46χρονη τραγουδίστρια να γίνει ΕΞΑΛΛΗ, φανερώνοντας τον εκνευρισμό της επί σκηνής.

Σαν να μην έφτανε αυτό, το πρόβλημα συνεχίστηκε όταν ξεκίνησε να τραγουδά το «We Belong Together» το οποίο εγκατέλειψε στη μέση.

Κάποια στιγμή όπως θα δείτε, βάζει το χέρι στη μέση της και ακούγεται να λέει στο κοινό ότι δεν υπήρξε σωστό  sound check πριν από την εμφάνισή της και στη συνέχεια καλεί τον κόσμο να τραγουδήσει.

Τα tabloids αναφέρουν πως η τραγουδίστρια ήταν ακόμη πιο εκνευρισμένη πίσω στα παρασκήνια και επέρριψε ευθύνη στο κανάλι ABC που είχε αναλάβει τη διοργάνωση και μετάδοση.

Στη συνέχεια μέσω των social media (Instagram και Twitter), σχολίασε το γεγονός γράφοντας:

«Τα σκ@τ@ συμβαίνουν! Να έχετε όλοι μια ευτυχισμένη χρονιά γεμάτη υγεία. Εδώ είμαστε για να κάνουμε τίτλους (tabloids) το 2017».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top