H αιτία που ΠΕΘΑΝΕ ο Τζορτζ Μάικλ! Τι αποκάλυψε ο πρώην μάνατζερ του

O ποπ σταρ άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 53 ετών

Θρηνεί η παγκόσμια μουσική κοινότητα για το θάνατο του Τζορτζ Μάικλ, του δημοφιλούς ποπ σταρ, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή ανήμερα των Χριστουγέννων, σε ηλικία 53 ετών.

Η είδηση έγινε γνωστή από τον μάνατζερ του, ο οποίος με μια λιτή ανακοίνωση τα ξημερώματα είπε: «Με μεγάλη μας λύπη επιβεβαιώνουμε ότι ο αγαπημένος μας γιος, αδερφός και φίλος, Τζορτζ, απεβίωσε ήσυχα στο σπίτι του κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων. Η οικογένειά του κάνει παράκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή τους αυτές τις δύσκολες ώρες. Δεν θα γίνει καμία άλλη δήλωση προς το παρόν».

Ο πρώην μάνατζερ του, Μάικλ Λίπμαν, ισχυρίζεται ότι πέθανε στο κρεβάτι του από καρδιακή ανεπάρκεια.

Η αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι του ποπ σταρ, στο Γκόρινγκ του Οξφορντσάιντ, λίγο πριν από τις 14:00 το μεσημέρι τα Χριστούγεννα. «Δυστυχώς ένας 53χρονος επιβεβαιώθηκε νεκρός στο σημείο. Ο θάνατος αντιμετωπίζεται ως ανεξήγητος, αλλά όχι ύποπτος», τόνισε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Το 2011 λίγο έλειψε να πεθάνει από πνευμονία ενώ βρισκόταν σε περιοδεία. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Βιέννης και έξω από το σπίτι του στο Λονδίνο έκανε μια δήλωση με δάκρυα στα μάτια που κατάφερε να βγει νικητής από αυτή τη μάχη. Οι γιατροί του είχαν κάνει τραχειοτομή για να κρατήσουν τους αεραγωγούς του ανοιχτούς. "Σχεδόν με σκότωσε. Σε ένα υποσυνείδητο επίπεδο ήταν πολύ τρομακτικό και πιθανότατα δεν θα αισθανθώ ποτέ ξανά ασφαλής στη ζωή μου. Αλλά θυμάμαι να νιώθω απίστευτες ενοχές για την οικογένεια και τους φίλους μου επειδή κυριολεκτικά πέρασαν εβδομάδες μη γνωρίζοντας αν θα τα καταφέρω. Τώρα αν αυτό είχε συμβεί σε μένα, αν έπρεπε να παρακολουθήσω μια από τις αδερφές μου να το περνά αυτό θα με είχε καταρρακώσει. Για το μεγαλύτερο διάστημα δεν είχα συνειδητοποιήσει τον κίνδυνο μέχρι που βρέθηκα από την άλλη πλευρά". Παράλληλα, έδινε μάχη και με την εξάρτηση του από ουσίες.

Ο Τζορτζ Μάικλ, που θα κυκλοφορούσε ένα ντοκιμαντέρ το 2017, έγινε διάσημος από τους Wham! Ο τραγουδιστής, του οποίου το όνομα είναι Γιώργος Κυριάκος Παναγιώτου, πούλησε πάνω από 100 εκατομμύρια άλμπουμ κατά τη διάρκεια της καριέρας του που μετρούσε σχεδόν 4 δεκαετίες.

Ο θάνατός του έρχεται ενώ σχεδίαζε να κάνει άλμπουμ με τον Βρετανό παραγωγό Naughty Boy. Σε συνέντευξή του νωρίτερα μέσα στον μήνα ο Naughty Boy δήλωσε πως ανυπομονούσε. «Δεν ξέρω τι να περιμένω. Και για να είμαι ειλικρινής είναι πιο μυστήριος από οποιονδήποτε άλλο οπότε είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος».

ΔΕΙΤΕ επίσης: Παγκόσμιο ΣΟΚ με το θάνατο του Τζορτζ Μάικλ- «Έφυγε» ανήμερα των Χριστουγέννων

«Careless Whisper», «Freedom» και οι άλλες μεγάλες επιτυχίες του Τζορτζ Μάικλ!

ΤΡΑΓΙΚΗ ειρωνεία! Το «Last Christmas» απογείωσε τον Μάικλ- 32 χρόνια μετά... έφυγε ανήμερα των Χριστουγέννων

Ο Τζορτζ Μάικλ στην Αθήνα αγκαλιά με την ελληνική σημαία- «Ευχαριστώ γι’ αυτά τα 25 χρόνια»

Ο καλλιτεχνικός κόσμος ΘΡΗΝΕΙ τον Τζορτζ Μάικλ! Μαντόνα- Έλτον Τζον αποχαιρετούν τον ποπ σταρ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top